Не яжте тези храни преди голямо събитие!

0
304

В никакъв случай не стойте и гладни

Специалистите съветват да не консумирате тези храни, ако ви предстои нещо важно и голямо.

храни
В никакъв случай не стойте и гладни

Ако ви предстои да се явите на интервю за работа, презентация или някакво друго важно мероприятие, е по-добре да забравите за тези храни.

Ето и кои са тези храни:

Бонбони
Всеки знае, че приемът на високовъглехидратна храна, може да се превърне в истинска катастрофа за тялото и въпреки това често пренебрегва това предупреждение.
Принуждавате го да започне да работи на бързи обороти, за да смели въглехидратите като по този начин предизвиквате остър инсулинов скок.
Проблемът се задълбочава още повече, когато ги приемате на празен стомах.



Бургер и пържени картофки
Със сигурност знаете колко е вредна тази храна и въпреки това мнозина я предпочитат пред здравословното хранене. Вероятно ви се случва поне по няколко пъти в седмицата да залагате именно на такава храна, докато сте на работа.
Имайте предвид, че червеното месо е трудно смилаемо. След като сте хапнали бургер с червено месо със сигурност ще се почувствате уморени и не е изключено дори да ви се доспи.

Гладуване
Разбира се гладуването не се препоръчва в никакъв случай. Много хора предпочитат да не слагат нищо в устата си, когато са изнервени или напрегнати.
Колкото и да не ви се яде, можете да хапнете поне шепа бадеми. Другият вариант е да приемете някакъв вид протеин на прах с малко вода. В противен случай ще оставите тялото си без енергия и да го доведете до катастрофални последствия, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.