Най-зловещата къща в България!

0
484

Тази къща е прокълната, твърдят всички около нея!

Има места, които по една или друга причина са считани за зловещи. Още като отидеш на някое от тях, те побиват тръпки. Такъв е случаят и с една къща на около 20 км. от София.

зловеща къща
Това е най-зловещата къща, сее смърт след смърт

Тя се намира в с. Мусачево. Необитаема е от няколко десетилетия и никой не иска да я купи, въпреки шокиращо ниската й цена.

Не един и два брокера са се пробвали да я продадат, но успехът им е нулев. Мнозина дори я наричат Къщата за 1 лев, защото се продава почти без пари.

Причината този имот да е толкова евтин е поради слуховете, които се носят за него. С годините те са се превърнали в слухове, тъй като очевидците вече са мъртви, но се говори, че всъщност това са съвсем реални истории.



Всички обитатели на тази къща са починали. Там са живели последователно три семейства. След смъртта на третото се заражда легенда за прокълнатата къща и повече никой не я купува повече.

Според легендата, тя е построена върху турско гробище. Това е причината да носи смърт на всеки човек, който живее там.

Гробището е било направено по време на турското робство, но при Руско-турската война е било опожарено и е загубило своя статут на гробище. Останките на мъртвите обаче все още тлеят на това място.

Други пък твърдят, че под къщата са заровени прокълнати жълтици. Те били откраднати и затова собственикът им ги е проклел, за да не може крадецът да им се радва. Счита се, че затова се е оттървал от тях, заравяйки ги на това място.

Всичко това не е доказано, но е факт, че близо до столицата съществува къща, която никой не иска да купи. Дали е защото е зловеща или не, по-добре не се убеждавайте от първа ръка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.