Вдовицата на Хю Хефнър удари кьоравото

0
318

Достъпът й до наследството му обаче е ограничен

Палавата вдовица на покойния собственик на империята Плейбой – Хю Хефнър, удари кьоравото.

Хю Хефнър
Достъпът й до наследството му обаче е ограничен

Запознати издават, че половинката на Хю Хефнър – Кристъл Харис получава в завещание 5 милиона долара, заедно с луксозен имот.

Това стана ясно тези дни, въпреки твърденията, според които Хю Хефнър не е завещал нищо на съпругата си.
Запознати издават, че луксозното жилище, което й е оставил е оценено на стойност 7 милиона долара. То се намира в Холивуд.

Всичко, което Хю Хефнър е оставил като завещание на съпругата си, е отбелязано в предбрачното им споразумение, отбелязва на страниците си „Дейли мейл“. Той обаче е ограничил категорично достъпа й до наследството му. То ще бъде разпределено между четирите му деца.



Домът, който Хефнър е купил на Кристъл и го е вписал в завещанието си, е с площ 584 квадратни метра. Имотът разполага със самостоятелен кино салон, 4 спални, басейн, гараж, пет бани и стая за игри.

Луксозното жилище е било закупено преди четири години. Тогава то е възлизало на стойност почти 5 милиона долара. Към днешна дата обаче специалисти от имотния бранш оценяват жилището на стойност 7 милиона долара.

В крайна сметка Кристъл Харис успя да извлече от богатството на Хю Хефнър близо 12 милиона долара, което не е никак малко, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.