България не е простила на Македония?! Стоянчо си замина от „Х Фактор“

0
375

Стоянчо трябваше да се раздели с „Х Фактор“!

Единственият македонец на големите концерти на „Х Фактор“ се прости с шоуто още след първата си поява на голямата сцена. Стоянчо Бучков отпадна от надпреварата тази вечер.

Стоянчо
Стоянчо се прости с „Х Фактор“

Той се оказа един от тримата с най-нисък зрителски вот. Влезе в елиминационна битка с красивата мулатка Манал, която го победи с 3:1 гласа на журито.

Стоянчо видимо не се справи със задачите си днес. Първо изпълни много сложна песен на „Куин“, където го разпънаха на кръст оценяващите. Елиминационното му парче също не беше брилянтно.

Въпреки това, в социалната мрежа хората са бесни от отпадането на македонеца. Мнозина считат, че той е станал жертва на предразсъдъците на България към Македония.



„Изгониха го само защото е македонец. Кой каквото иска да приказва, но това е горчивата истина. Жалко за момчето.“ – пише форумник.

Стоянчо все пак не се превърна в първия отпаднал от „Х Фактор“ тази година. Преди него си замина певицата с псевдоним Дахмара. Тя събра най-нисък вот на зрителите от всички участници общо.

Така отборите на Заки и Криско вече са с човек по-малко. Стоянчо беше именно от тима на рапъра, но не издържа на напрежението.

Във Фейсбук Стоянчо събира все повече симпатизанти. Хората дори го съжаляват, че е отпаднал несправедливо.

По време на едно от двете му изпълнения се получи лек гаф. Микрофонът му заглъхна, което се възприема като грешка на тонрежисьора.

„Много болно ми стана, когато видях номера с микрфона. Това, че журито изобщо не го коментира, ми говори, че са били наясно.“ – пише разгневен зрител.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.