Любов над желанието за живот: Това предложение за брак ще ви разтърси напълно!

0
279

С това предложение за брак се доказва, че любовта е най-силното чувство на света!

Млад британец направи велико предложение за брак, което завинаги ще остане в съзнанието на неговата половинка. Той, който е адвокат по професия, постави любовта над желанието за живот.

предложение за брак
Той й направи най-неочакваното предложение за брак

Годежът става в самолет. Едва ли е най-романтичното място на света, но начинът, по който го прави, е трогателен.

Самолетът пътува за Бали, където младият мъж планира да направи своето предложение за брак, когато изведнъж превозното средство започва да губи височина. Маските пред всеки пасажер започват да падат и тогава влюбеният мъж решава да действа.

Изправен пред опасността да умрат и двамата, заминавайки си от този свят без да са сгодени, той й предлага брак в тази екстремна ситуация. Изважда пръстена от сакото си, докато самолетът пада.



По този начин той доказва на любимата си ясно, че за него живот без нея не съществува. Предпочита да умре сгоден, отколкото да живее без жената на мечтите си.

„Когато се случи това със самолета, си казах, че може да нямам друг шанс да й предложа брак. Тази мисъл ме скова повече, отколкото тази, че може да умра на борда. Затова действах незабавно и за щастие тя се съгласи.“ – разказва днес с усмивка сгоденият мъж.

Той все пак й предлага и на земята. Тя отново приема и двамата вече мислят за своята сватба догодина.

Самолетът обаче така и не стига до Бали. Той каца принудително в Австралия. Там става ясно, че има технически проблем и пътниците са прекачени на друг самолет.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.