Веселин Маринов разкри голяма своя драма: Вижте какво го е сполетяло!

0
292

Веселин Маринов е имал не чак толкова лек живот, както смятат мнозина!

Певецът Веселин Маринов разкри един от най-кошмарните си моменти в живота. Той е свързан с баща му преди много години.

Веселин Маринов
Веселин Маринов в колата на Мон Дьо и Ива

Оказва се, че Веско е бил на крачка да се откаже от музиката. Това е станало след инцидент с неговия баща. Тогава е бил гипсиран целият в корито.

„Беше много тежък момент за мен. Обмислях да се върна на село, за да помагам на татко. Трябваше да спра да пея, но не го направих и се радвам за това.“ – каза Веселин Маринов в „Запей, България“.

Той даде интервю на Ива Софиянска и Мон Дьо в автомобил. По този начин отново доказа, че е много зает човек и постоянно е в движение.



Животът на Веско не е бил никак лесен. Едно момче от Полски Тръмбеш тръгва да превзема България с таланта си. Първоначално животът в големия град го отблъсква, но след това успява да се пригоди към него.

И до днес обаче Веселин Маринов твърди, че предпочита да е на село, отколкото в София. Той обича спокойствието, но кариерата му не може да му го осигури.

В личен план певецът също не е от най-щастливите хора. Той има два развода и само едно дете. С дъщеря си Йоанна е много близък, но тя вече е семейна и родителите й остават на заден план.

Веско Маринов е човек на простичкия начин на живот и се гордее с това. Той винаги ще остане такъв, това не се променя никога.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.