Не е за вярване: Това е най-шокиращата сватба на света!

0
299

Тази сватба би рекордите по шок на цял свят!

В Украйна се състоя сватба, която може да потресе всекиго. 22-годишен младеж се венча за 80-годишна бабичка. Интересното обаче е, че не възрастта на двамата е най-шокиращото, а това, че булката е сестра на бабата на младоженеца.

сватба
Тяхната сватба шокира света

Двамата имат роднинска връзка и огромна разлика в годините, но това не им попречи да сключат брак. Нещо, което се обсъжда в цяла Украйна в момента.

Истината е обаче, че тази сватба има предистория. Тя е сързана с това, че младоженецът е бил привикан на военна служба в Донбас.

На 25 октомври той получава призовката, а на 31 октомври се жени. Това усъмнило военните и в момента го разследват.



„За нас този брак е фиктивен и ще се борим да го докажем.“ – коментира един от военните комисари към украинското Министерство на отбраната.

По законите на страната, когато си женен за инвалид първа степен, не си длъжен да се отзоваваш на военна служба. Това може би е и целта на младежа.

„Съпругата на сина ми е първа група инвалид и трябва да се грижи за нея. Затова не може да служи за страната си.“ – коментира пък бащата на младоженеца.

Младият мъж поема сериозен риск с този брак, тъй като ако се докаже, че е фиктивен, го чака нещо по-лошо от военна служба, а именно затвор. Той обаче явно е готов на всичко, за да не влезе в армията.

За целта ще трябва да се грижи за втората си баба и своя съпруга като писано яйце още поне 5 години. След 27-годишна възраст военните вече няма да го притесняват.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.