Баба Цанка прогледна, прочисти черния дроб и отстрани мазнините с този еликсир

0
272

С напредването на възрастта работата на организма като цяло започва да се влошава

Този еликсир наистина върши чудеса за вашето здраве.

еликсир
С напредването на възрастта работата на организма като цяло започва да се влошава

Баба Цанка твърди, че именно благодарение на приема на този еликсир, е прогледнала, прочистила е черния си дроб и се е избавила от мазнините.

Вероятно мнозина от вас си дават сметка, че никак не е лесно да поддържате здравето си в добра форма. Трябва обаче да признаете, че не е и толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед.

С напредването на възрастта работата на организма като цяло започва да се влошава. Това съответно води до появата на различни проблеми, сред които загуба на зрение или трудна проходимост на дебелото черво.



Натрупването на мазнини по черния дроб също може да доведе до редица здравословни проблеми. Минавало ли ви е през ум, че можете да си спестите всичките тези проблеми с помощта на една абсолютно натурална съставка.

Вероятно се чудите кой е този еликсир, който може да свърши всичко това. Веднага ви отговаряме – става въпрос за добре познатото ви цвекло.
Този зеленчук се консумира основно в салати. За предпочитане е да го приемате в суров вид, тъй като само по този начин ще можете да извлечете максимална полза.

Редовният прием на червено цвекло не само ще реши проблема с трудната проходимост на дебелото черво и отстраняването на мазнините, натрупали се по черния дроб, а и ще възстанови зрението ви за раз време.

Освен това този еликсир укрепва сърдечносъдовата система, подобрява циркулацията на кръвта и предоставя достатъчно енергия за целия ден.
Не бива да се пренебрегва и фактът, че цвеклото съдържа рязка комбинация, която се бори успешно със стреса. Става въпрос за комбинацията от триптофан и бетаин.

Трябва да се подчертае, че цвеклото притежава мощни противовъзпалителни свойства. С негова помощ ще можете да се преборите със свободните радикали в организма и по този начин да подобрите общото си здравословно състояние.

Ето какво ви е необходимо, за да си приготвите изключително здравословна салата от цвекло, която е истински еликсир за здравето:
½ глава кромид лук
Малко зехтин
2-3 малки глави цвекло
Прясно изцеден лимонов сок или ябълков оцет
Сол на вкус

Цвеклото се обелва и се сварява във вода, към която сте добавили щипка сол. След това го нарежете на малки парчета и го поставете в купа. Нарежете лук и го добавете към цвеклото. Сложете и подправките. Объркайте всичко добре и го оставете да престои за един час в хладилника. След това можете да се насладите на невероятния вкус на тази изключително полезна салата, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.