Отслабване без лишения! Достатъчно е само да приемате тази вълшебна напитка

0
415

Мисията е възможна

Ако сте сред дамите, за които темата отслабване винаги е на дневен ред, то този еликсир определено е за вас.

отслабване
Мисията е възможна

Той има отлично действие за отслабване и освен това с него няма да ви се налага да се подлагате на каквито и да било лишения.
Едва ли има някой, който ще подложи на съмнение твърдението, че човешкото тяло е добре смазана машина. И то обаче се нуждае о постоянство и разбира се подобрения – на начина на живот, на начина на хранене, на движенията…

Казано с други думи, за да накарате тази машина да работи по правилен начин, е нужно да й доставяте най-добрите хранителни вещества и елементи.
Когато прекалите с доставката на даден продукт, тогава се получава натрупване – в случая на мазнини, които не са от полза за здравето.

Именно тези ви провали водят до различни проблеми и неразположения, причинявайки промени в теглото. В такива случаи на дневен ред идва темата отслабване. Започвате да се чудите как да свалите по възможно най-бързия начин килограмите, които сте трупали в продължение на доста време.



Първото нещо, което трябва да знаете в такива случаи е, че не бива да се доверявате на диети и еликсири, обещаващи бързо отслабване. То е изключително вредно и създава стрес на организма.
Нужно е са направите някои промени, в резултат на които ще отслабнете плавно и без лишения от основните храни.

Този процес е дълъг и доста труден. Изисква се да имате достатъчно търпение, както и да въведете някои промени в живота си.

Ето и продуктите за еликсира, който ще подпомогне процеса на отслабване, без да се налага да се лишавате от основните си храни:
1 краставица
1 с.л. джинджифил
Минерална вода
4-5 стръка ментови листа
Няколко лимона

Джинджифилът се обелва и се настъргва на дребно ренде. Краставицата се нарязва на парчета.
Кипнете водата и добавете ментовите листа. Изгасете котлона и отдръпнете съда. Оставете ги да престоят във водата в продължение на няколко минути. В отделен съд добавете настъргания джинджифил и парчетата краставици. Изцедете и сока от лимоните. Смесете двете смеси и добавете няколко лимонови корички.

Разбъркайте добре сместа и я приберете в хладилника. Приемайте от този еликсир по една чаена чаша всеки ден в продължение на една седмица. През следващата седмица увеличете приема на две чаени чаши на ден. Целта е до края на месеца да започнете да приемате по 3 ч.ч. дневно, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.