Стефан Данаилов е облян в сълзи след думите на снаха си!

0
504

Стефан Данаилов се трогна изключително много от това, което направи избраницата на сина му!

Великият актьор Стефан Данаилов най-после има повод за малко радост в живота си. Ламбо скоро ще чукне 75 г., а освен това синът му ще се ожени тази седмица, научи TOPactualno.com.

Стефан Данаилов
Стефан Данаилов се трогна от снаха си

Владимир ще се венчае за Виктория в събота. Голямото събитие ще се проведе в САЩ, където двамата живеят от години. Интересното е, че тогава е и рожденият ден на звездата от „Дами канят„.

Стефан Данаилов няма да присъства на сватбата на сина си. Той е ангажиран с много неща тук, включително и така дългоочакваното представяне на автобиографичната му книга. Освен това лекарите са му забранили да пътува на дълги разстояния, след като изкара болестта лимфом.

Вики и Владо обаче не се сърдят на Ламбо, че ще отсъства. Те го разбират и все още държат много на него.



Виктория дори е вдигнала телефона и се е обадила на актьора, за да му каже, че го обича. Тя го е нарекла „татко“, което направо разтопило Ламбо и той заплакал като малко дете.

Факт е, че Стефан Данаилов не успя да присъства в по-голямата част от детството на Владко. Детето израсна в САЩ, където само майка му се грижеше за него. С баща си се виждаше само през летата.

Днес обаче младият мъж е близък с татко си и много го обича. Двамата постоянно се чуват и са в много добри отношения като цяло.

Владимир Данаилов е на 32 г. и най-после е готов да се ожени за Виктория, с която е от над 5 години. Дано щастието не напуска дома им!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.