Внимание! Това са женските имена-амулети

0
277

Тези дами са силни и независими, и винаги успяват да привлекат вниманието на мъжете

В този материал ще ви разкрием кои са женските имена-амулети.

имена
Тези дами са силни и независими, и винаги успяват да привлекат вниманието на мъжете

Подобно на зодията името на човека поставя уникален отпечатък върху съдбата му и до известна степен я предопределя. За никого не е тайна, че посявайки характер, човек може да пожъне съдба.

Енергията, която притежават дамските имена дава на своите носителки уникални черти.
Ето и имената, които са натоварени с толкова мощна енергия, че дават на своите собственици по-щастлив и успешен живот:

АЛЕКСАНДРА
Това име е с гръцки произход и е женската форма на името Александър. В превод то означава „смел, защитен, помощ“. Подобно на останалите имена, имащи мъжки аналог, и това име е силен талисман срещу зли очи и завист. Специалисти посочват, че присъствието на буквата Р в името го прави още по-устойчиво на злини. Освен това увеличава неколкократно общата му енергия.



Тези дами са силни и независими, и винаги успяват да привлекат вниманието на мъжете. Обикновено това, което ги интересува не е домът, а екстремните спортове и пътуванията. Благодарение на специалната енергия, с която е заредено името, животът на тези дами е хармоничен и щастлив.

ВИКТОРИЯ
Едва ли има човек, който да не знае, че в превод това име означава победител.
Тези дами успяват да преминат с лекота през всички трудности, пред които ги изправя животът, тъй като изначално името им означава успех и победа.

Те трудно успяват да открият съпруг за цял живот. Имайки предвид характера им, се нуждаят от силен човек, с когото да живее под един покрив, а такива не се намират много лесно.
Това, което ги отличава от останалите жени е, че в трудни моменти не обръщат гръб на съпруга си, а се борят наравно с него. Ако е необходимо може да се противопостави и на целия свят.

ЕЛЕНА
Името, което в превод означава „ярка, ясна“. То също притежава специална енергия, която ви помага да преодолеете тъмнината на ежедневието и да пожънете успехи в живота.
Интересното е, че това име се нарежда на първо място в списъка с финансово успешните жени в световен мащаб.

В любовен план съдбата им е щастлива. Истината е, че тези дами знаят как да угодят на човека до себе си и да го накарат да се почувства значим. Неслучайно дори боговете от Троя завиждат на красивата Елена.
От тях стават отлични преподаватели и началници, тъй като поглъщат жадно всяка нова информация, която би могла да им е от полза.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.