Фолкдивата Мария разкри подробности около сватбата си

0
487

Мария, чаровното миньонче на българската попфолк сцена, ще мине под венчило със своя дългогодишен приятел Християн

Фолкдивата Мария скоро ще стане г-жа Гущерова само след броени дни. Тази новина обикаля информационните агенции през последните няколко седмици, след като стана ясно, че в средата на месец декември Християн е направил заветното предложение на Мария и на дъщеричката й Марая. С наближаване на голямото събитие, певицата на „Пайнер“ обаче все повече и повече се притеснява, сподели изпълнителката за bTV, цитирана от „24 часа“.

Maria
Фолкдивата Мария разкри подробности около сватбата си

Всички детайли около сватбеното тържество вече са уточнени, споделя Мария. Тя не оставя нищо на случайността и вече е наела сватбен агент, който й помага в подготовката на най-щастливото събитие в живота на певицата.

Бъдещата г-жа Гущерова сподели още, че на сватбата й ще присъстват само най-близките до сърцето й хора. За своя стайлинг Мария залага на традицията, като определя себе си като една семпла булка.

Мария припомня и как е получила заветният въпрос: „Ще се омъжиш ли за мен“ от устата на любимия й Християн. Бизнесменът извел любимата си и малката Марая на ресторант. Това станало ден, преди двойката да отпразнува тригодишнина от връзката си.



В ресторанта фолкдивата забелязала, че обстановката е по-колоритна и романтична от обичайното. Навсякъде били посипани розови листенца, лек музикален фон на пиано допълвал нежната атмосфера в заведението.

В този миг Хриси, както нежно го нарича Мария, пуснал тяхната любима песен на своя телефон и помолил певицата и нейната дъщеричка Марая да станат неговите жени. Чаровното миньонче с радост отвърнало „Да!“ и така достигнали до заветната дата – 17 януари, когато Мария ще приеме името г-жа Гущерова.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.