Емилия е в очакване на третото си дете, но този път то няма да е от Коко Динев!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Емилия ще има още една рожба, която да радва живота й!

Певицата на “Пайнер” Емилия се радва на много щастливи дни. Въпреки че се раздели неотдавна с Коко Динев, изобщо не си губи времето в любовта.

Емилия

Емилия пак е бременна

Поп-фолк дивата пак е влюбена и не само това, а и очаква бебе от новия си възлюбен. Жорж Башур ще бъде бащата на третото й дете.

Първите две са от Коко. Това са синът й Иван и дъщеря й Мира. Второто дори се роди доста скоро, само преди година и половина.

Емилия и футболният бос обаче решиха да сложат край на дългогодишната си връзка, след като изгубиха помежду си искрата. Това даде повод и на двамата да търсят любовта другаде.

Усилено се говори, че Еми е сгодена за Башур, но тази информация още не е потвърдена. Голямата й мечта е именно да се омъжи отново, след като Коко Динев така и не й предложи брак.

Все пак певицата е била омъжена веднъж, но за много кратко и няма деца от този брак. Това се случи преди повече от десетилетие.

Третото дете на Емилия ще се появи на бял свят в края на годината. То може да се окаже поводът Жорж да я вземе за законна съпруга.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар