Обрат: Емилия не е сгодена, Башур не й е дал пръстен – ето каква е истината!

0
298

Поп-фолк звездата Емилия няма да се омъжва повторно, но явно го иска!

Певицата Емилия стана за смях. Оказа се, че годежният пръстен, който показва навсякъде, не й е подарен от гаджето й Жорж Башур, пише HotArena.net.

Емилия
Емилия всъщност не е сгодена

Всъщност този пръстен е даден на Еми преди 10 години, най-вероятно от Коко Динев. Бизнесменът така и не се ожени за нея, но явно са се сгодили.

Не е много ясно защо Емилия представя годежния пръстен като нов, но се предполага, че така иска да намекне на Жорж за сватба. Двамата са заедно от година, но се обичат от много по-дълго.

Певицата на „Пайнер“ за пореден път доказа комплекса си на тема сватби. Коко така и не я взе за съпруга, което явно е оставило дълбок отпечатък в душата на блондинката.



С действията си Емилия явно цели да покаже, че е превъзмогнала тежката раздяла с Динев и върви напред. Това, което показа обаче, е единствено как бере срам.

Фолк дивата има вече един брак зад гърба си, но той не е с бащата на децата й. По всичко изглежда, че има огромно желание да има още един, понеже Башур е много изгодна партия.

Запознати с живота на Еми твърдят, че тя винаги си е падала по брака и през цялата си връзка с Коко Динев е лъгала, че не държи на тези неща. Сега истината най-после изплува.

„Тя е от онези жени, които са „за“ брака. Харесва й да бъде съпруга и майка.“ – твърдят близки до обкръжението на певицата хора.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.