Българската Джуна два пъти спасила живота на Баба Ванга (ВИДЕО)

5
813

Българската Джуна е доказан и сертифициран биоенерготерапевт и ясновидец.  През нейните ръце са минали хиляди болни хора. Тя е помогнала и на Баба Ванга

В авторското предаване на Мария Дамянова „Пътят“ по TV1 гостува Елена Иванова, която си е спечелила прозвището българската Джуна.

баба Ванга
Баба Ванга

Тя има интересна съдба.

Дарбата й да лекува се отключила неочаквано.

За да получи своя сертификат е участвала в специален изпит.



Трябвало да лекува 7 човека, сред тях и деца от много сериозно заболявания.

Българската Джуна успяла да ги излекува.

Правила е сеанси в бившия СССР.

Елена Иванова споделя, че когато застане до някой болен тя чува глас, понякога вижда картини от миналите му прераждания и усеща в ръцете си какви проблеми има.

След години практика тя вече може да прави диагноза само по снимка на човек, който живее на другия край на света.

Елена Иванова 3 пъти сънувала Баба Ванга в различни ситуации.

След последния сън отишла в къщата й като желаела да й подари нещо.

Човекът, който поправял часовниците на Баба Ванга влязал при при гадателката, за да я попита какво иска за подарък от младата тогава Елена.

Елена Иванова
В студиото на „Пътят“

Той се забавил доста време.

Докато чакала Елена Иванова усетила, че нещо става.

Тя започнала да повтаря, че дава 10 години от своя живот на Баба Ванга.

Усетила някаква страшна болка в сърцето.

Имала чувството, че ще умре.

След това се съвзела.

След около 20 минути човекът излязъл вън.

Тя попитала защо се забавил толкова много.

Елена Иванова
Книгата на Елена Иванова

Мъжът обяснил, че Баба Ванга получила инсулт. Устата й се изкривила до ухото.

Лекарят вътре бил страшно притеснен.

В следващия момент пулсът й се възвърнал, устава се прибрала и тя се върнала към живот.

Баба Ванга казала, че подаръкът, който младата жена й направил е безценен. Тя й дала 10 години от своя живот.

Не пропускайте видеото долу.

Ще научите изключително интересни неща за живота, за смъртта, за преражданията и за здравето от лечителката Елена Иванова, известна като българската Джуна.

 

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. Статията е доста интересна, защото наистина Ели е много интелигентна жена, необикновена по своята същност. Аз я познавам от 20г. и наистина безброй са случайте в който тя е помагала на мен и моето семейство. Имах доста здравословни и не само, проблеми, за който тя намира точно и правилно решение. Не мога да изброя случайте на който съм станала свидетел, за нейните чудеса. Само който не се е докоснал до нея, би могъл да се съмнява в нейният капацитет, а той наистина е необхватен. Пред нея всичко бледнее. Само ще споделя за една малка част от коментарите за нея.
    „Както казва за нея онкологът проф. д-р Иван Черноземски, като министър на здравеопазването в интервю за Кеворкян по БНТ признава: Вярвам в резултатите от наблюденията ѝ. Ние лекарите можем да се учим от Елена Иванова.(цитат от статията: Лекар от Пирогов се цери с биоенергия от Ели Иванова. в-к Нощен Труд14.08.2007г. стр.6)“
    В друга статия за нея във вестник „Феномен“14.06.1995г. със заглавие „Чудото Елена Иванова“-150 реда на читателя, говори за нея председателя и основателя на Българското дружество по психотроника г-н Кубрат Томов, ето одумите му:„ Съвсем отговорно заявявам, че Елена Иванова е един от феномените, които могат да лекуват много заболявания. Освен това могат да контактуват с умрели хора, да получават вярна и обективна информация, която се подкрепя след това от реални изследвания и доказателства. Тя разполага с огромен лечителски потенциал, обхващащ пълната сила на психотроничните качества на личността. Трябва да бъде сериозен обект на научни изследвания от страна на обикновената медицина, както и да ѝ се създадат условия за най-ефективна работа. Притежава телепатични и ясновидски способности, вижда вътрешните органи на човека. Поставя диагноза с ръце от разстояние, дори човек да не е при нея. Вижда причината за заболяванията-механични, наследствени, кармични. Използва биоенергията си като лазарен лъч. Лекува с ръце чрез повърхностен допир до тялото: сърдечно-съдови, стомашно-чревни, чернодробни и бъбречни заболявания, гинекологични, ревматични, очни, нервни и психически заболявания, рак, кръвно налягане, костни и туморни болести“. Когато истината говори, всички останали мълчат!
    Обичам те Ели.

    • Моля напишете ми телефонния номер номера на Елена Иванова
      моя телефон е0030 6996074233 .
      Пуснете ми един есемес
      телефона и.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.