Мистерията на Бермудския триъгълник е разкрита! (Теорията разбива на пух и прах останалите)

0
474

Мистерията на Бермудския триъгълник е разкрита

Новата теория за Бермудския триъгълник направи на пух и прах останалите. Бермудският триъгълник е едно от най-тайнствените места на света, за които се носят какви ли не легенди.

Бермудският триъгълник е онова място в Атлантическия океан, описвано като район,през които минават три мислени прави.

Те свързват Флорида, Бермудските острови и Пуерто Рико.Той винаги е предизвиквал невероятен интерес заради мистериите, които се случват там.

Бермудски триъгълник
Бермудският триъгълник все още е мистерия

Кораби и самолети изчезват в Бермудския триъгълник още в началото на 17-ти век.



През 1492 г. корабът на Колумб минава през тайнственото място при напълно тихи и спокойни океанските води. Но компасът отчита необичайно явление-огнено кълбо в небето.

Годината е 1945. Над Бермудският триъгълник прелитат шест американски бомбандировача и….изчезват. Тези, които са заминали да ги търсят също мистериозно потъват вдън земя.

Няма и помен от тях. През XX излиза списък, според който там изчезват над хиляда човека.

А в последното столетие във водите изчезват 50 кораба и 20 самолета.

Последният случай е от миналата година, когато американският товарен кораб Ел Фаро изчезна с 28 души на борда по време на урагана Хоакин.

Куп теории се опитват да разгадаят от векове тази, неразрешена и до днес, загадка.поред една от тях на това място е изчезнала Атлантида.

И енергията на града идвала от кристали, които сега изпращали вълни от дълбините на океана.

За изчезването на хора и предмети се вини също течението Гълфстрийм, геомагнитните полета, човешка грешка и извънземните.

Но последната теория е на топ метереолози. Според тях облаците може да са причина за безследното изчезване през годините на толкова много кораби и самолети в западната част на северния Атлантик.

„Облаците с формата на хексагон са наричани „въздушни бомби“. Те могат да достигнат скорост от 270 километра в част, а големината им е 30 до 75 километра в диаметър. Тази стихия може да вдигне вълни с височина над 15 метра.

Силата може да помете различни обекти, намиращи се на специфични локации в района между Бермуда, Маями, Флорида и Сан Хуан, Пуерто Рико”, каза д-р Стив Милнър от Щатския Университет Колорадо.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.