Невероятен еликсир за хора с нисък хемоглобин

1
1652

Той наистина върши чудеса

За никого не е тайна, че ниските нива на хемоглобин, както и недостатъчното еритроцити в кръвта затрудняват сериозно възможността на кръвта да пренася кислород до клетките.

хемоглобин
Той наистина върши чудеса

Това на свой ред създава нов проблем – анемия. Народната медицина разполага с редица рецепти за увеличаване нивото на хемоглобина.

В следващите редове ще ви разкрием невероятна рецепта, която безотказно повишава нивото на хемоглобин в кръвта. Тя е истинска витаминозна бомба, доказала свойствата си във времето.

Ако започнете да я прилагате, можете да сте повече от сигурни, че не само ще нормализирате стойностите на хемоглобина, а ще подобрите значително цялостната кръвна картина.



За приготвянето на тази невероятна витаминозна бомба се нуждаете от следните продукти:
200 гр. сурови орехови ядки
200 мл. прясно изцеден сок от моркови
200 мл. прясно изцеден сок от цвекло
200 гр. стафиди
200 гр. чист пчелен мед
2 лимона

Първо се заемете с хубавото измиване на лимоните. След това ги нарежете и ги почистете от семките. Сложете ги в блендер заедно с корите и ги смелете. След като са вече готови, ги изсипете в подходящ стъклен буркан. Нужно е да съобразите и количеството на останалите продукти.

Добавете пчелния мед и прясно изцедените сокове от морковите и цвеклото. Разбъркайте сместа добре до пълното й хомогенизиране. Накрая прибавете ореховите ядки, които предварително сте смлели или нарязали на ситно, както и стафидите. Объркайте отново до пълното смесване на продуктите.

В крайна сметка ще получите около 1 килограм смес. Тя не само е истинска витаминозна бомба, а е изключително вкусна и полезна. Със сигурност ще се съгласите с нас, че рядко се случва толкова мощни лекове да са толкова вкусни.

Обикновено преобладаваща част от рецептите от народната медицина не са от най-приятните неща, които някога сте приемали. Тази обаче определено е изключение и ще се убедите в това още първия път, в който я опитате.

След като вече сте готови с приготвянето на елексира, сложете плътно затварящ се капак на буркана и го приберете в хладилника. Нека да остане там до изчерпването на количеството. Нужно е да приемате всеки ден по 1 ч.л. три пъти, преди хранене.

Няма определен период от време, в който да е нужно да консумирате еликсира. За постигането на задоволителни резултати обаче, трябва да приемете поне една доза. Ако нивата на хемоглобин и еритроцити, са се подобрили значително, можете да преустановите консумацията. Ако ли не обаче, е нужно да продължите приема на еликсира, докато това се случи, пише zajenata.bg.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Хубаво звучи, че с тази народна рецепта ще се покачи хемоглобина, но къде са доказатевствата, че това се случвало в някой клиника, под контрола на лекар? ако няма такива доказателства, това е поредната лакардия, опашата лъжа , та дори и тя да се разпространява от жената.бг. До сега не съм чула с такива храни да може да се замени кръвопреливането.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.