Виктория Бекъм разкри тайната си за хармонично тяло

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Бившата спайска е открила тайната на своята хармония

Виктория Бекъм разкри тайната, благодарение на която подържа перфектни форми на тялото.

Виктория Бекъм

Бившата спайска е открила тайната на своята хармония

43-годишната Виктория е истински пример за упорита работа. Тя е майка на четири деца, а фигурата й изглежда като на девойка. Дори е много по-добре и много от девойките биха й завидели.

Няма никакво съмнение, че Виктория Бекъм заслужава похвала. Вероятно мнозина от вас ще кажат, че с финансите, с които разполага, спокойно може да се подложи на корекции при пластичен хирург.

Трябва обаче да знаете, че единствената корекция, която си е позволила бившата спайска да направи при пластичен хирург, е увеличаване на бюста и оправяне на формата му. Това би могло да се каже, че е напълно нормално за всяка една известна дама, още повече, ако е ставала майка повече от веднъж.Истината е, че през годините Виктория Бекъм се подлага на доста диети. Тя изпробва алкалната диета, вегетарианската диета, японската диета и какво ли още не. След множеството експерименти обаче, тя най-накрая е намерила своята тайна за хармонично тяло.

Виктория Бекъм издава, че обикновено денят й започва в 5.30 ч. сутринта. След събуждането си тя веднага отива на тренировки в салона, където изкарва между 30 минути и 2 часа.
Звездата издава, че най-необходимите упражнения за тялото повтаря по 200 пъти на ден.

Със сигурност не е никак лесно да откриете перфектната диета за себе си, но за щастие дизайнерката е успяла и в това начинание. Тя твърди, че тайната на нейната хармония е много лесна за изпълнение. Тя се състои в редовни тренировки и балансирани четири хранения на ден.

Разбира се основното правило, което спазва в диетичния си режим на хранене, е размерът на порцията. В случая Виктория Бекъм разкрива, че тя не надвишава 250 грама. Освен това от менюто й изцяло отсъстват масло, сол и захар.

Залага основно на зеленчуци, риба и плодове. Не крие, че именно редовната употреба на ябълков оцет, е най-големият й помощник в подобряването на метаболизма. Тя приема по две супени лъжици ябълков оцет всяка сутрин, на празен стомах.

Това е и един от начините, чрез който поддържа кожата си в перфектно състояние. Бившата спайска не крие, че обожава зеленчуковите ястия, които често приготвя за цялото си семейство. Освен това спазва още едно желязно правило – вечерята винаги да е лека. Обикновено залага на ябълки, печени тиквички или зеленчукова салата, пише zajenata.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар