Виктория Бекъм разкри тайната си за хармонично тяло

0
453

Бившата спайска е открила тайната на своята хармония

Виктория Бекъм разкри тайната, благодарение на която подържа перфектни форми на тялото.

Виктория Бекъм
Бившата спайска е открила тайната на своята хармония

43-годишната Виктория е истински пример за упорита работа. Тя е майка на четири деца, а фигурата й изглежда като на девойка. Дори е много по-добре и много от девойките биха й завидели.

Няма никакво съмнение, че Виктория Бекъм заслужава похвала. Вероятно мнозина от вас ще кажат, че с финансите, с които разполага, спокойно може да се подложи на корекции при пластичен хирург.

Трябва обаче да знаете, че единствената корекция, която си е позволила бившата спайска да направи при пластичен хирург, е увеличаване на бюста и оправяне на формата му. Това би могло да се каже, че е напълно нормално за всяка една известна дама, още повече, ако е ставала майка повече от веднъж.



Истината е, че през годините Виктория Бекъм се подлага на доста диети. Тя изпробва алкалната диета, вегетарианската диета, японската диета и какво ли още не. След множеството експерименти обаче, тя най-накрая е намерила своята тайна за хармонично тяло.

Виктория Бекъм издава, че обикновено денят й започва в 5.30 ч. сутринта. След събуждането си тя веднага отива на тренировки в салона, където изкарва между 30 минути и 2 часа.
Звездата издава, че най-необходимите упражнения за тялото повтаря по 200 пъти на ден.

Със сигурност не е никак лесно да откриете перфектната диета за себе си, но за щастие дизайнерката е успяла и в това начинание. Тя твърди, че тайната на нейната хармония е много лесна за изпълнение. Тя се състои в редовни тренировки и балансирани четири хранения на ден.

Разбира се основното правило, което спазва в диетичния си режим на хранене, е размерът на порцията. В случая Виктория Бекъм разкрива, че тя не надвишава 250 грама. Освен това от менюто й изцяло отсъстват масло, сол и захар.

Залага основно на зеленчуци, риба и плодове. Не крие, че именно редовната употреба на ябълков оцет, е най-големият й помощник в подобряването на метаболизма. Тя приема по две супени лъжици ябълков оцет всяка сутрин, на празен стомах.

Това е и един от начините, чрез който поддържа кожата си в перфектно състояние. Бившата спайска не крие, че обожава зеленчуковите ястия, които често приготвя за цялото си семейство. Освен това спазва още едно желязно правило – вечерята винаги да е лека. Обикновено залага на ябълки, печени тиквички или зеленчукова салата, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.