Мария Илиева изригна: Георги не ме е напуснал! (Подробности за новото семейство на родилката)

0
347

Мария Илиева е бясна на писаниците, че мъжът й я е изоставил!

Изключително ядосана от всичко, което се пише по неин адрес, е Мария Илиева. Много източници твърдяха, че Георги Михайлов я е изоставил след раждането на малкия Александър. Това обаче се оказва лъжа.

Мария Илиева и Георги Михайлов
Мария Илиева и Георги са безумно щастливи заедно

Всъщност Жоро е все така до певицата, но просто от време на време се отбивал до Белгия, за да наглежда бизнеса си там. Иначе живеел с поп дивата и детето им в София.

„Огромна лъжа е, че Георги ме е изоставил. Той е при мен в България, но понякога ходи до Белгия заради бизнеса си там.“ – изригна Мария Илиева.

Михайлов не само е до певицата, но и смята да й помогне след връщането й на сцената. Той ще остане вкъщи да се грижи за сина им, когато това стане.



„Георги е страхотен. Предложи ми да остане с Александър, когато се върна на работа. Всеки ден ми показва колко ме обича.“ – възхитена е Мария Илиева.

Припомняме, че двамата имат разлика от 13 години в нейна полза, но това изобщо не ги притеснява. Певицата дълго време търсеше идеалния мъж, от когото да роди. Най-после го откри и е повече от щастлива.

В момента майка й й помага в грижите са Сашко. Тя обаче вече е възрастна и няма да може да го прави още дълго време. Затова се налага и той да се включи след връщането на Мария на сцената.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.