Разгадайте посланието, което носи цветето подарено ви на 8-ми март

0
343

Нямате представа колко много издава букетът

Несъмнено цветето, което всяка представителка на нежния пол получава на днешния празник, е натоварено с някакво послание.

цветето
Нямате представа колко много издава букетът

Ако изгаряте от нетърпение да разберете какво е посланието на цветето, с което ви е дарил любимия ви човек, то можете да го научите в следващите редове.

Специалистите твърдят, че цветето, което дамите получават на 8-ми март е заредено с особена енергия. То не е като всички останали цветя, които получават през останалото време на годината. Това, което го прави специално е фактът, че то е заредено с енергията на мъжа, който го подарява.

Ролята на тези цветя е изключително важна не само заради външния им вид и аромата, а с енергийния заряд, който притежават. Подсъзнателно или неволно те са заредени с него, преди да ви бъдат подарени.



Освен това по цветето, което ви е подарил мъжът ви, можете да разберете какво е отношението му към вас. Старите цветари издават, че е много важно да обърнете внимание на начина, по който то/те стоят във вазата.

За да разберете по букета какво е отношението на вашия любим към вас, е много важно да обърнете внимание на някои дребни на пръв поглед детайли.
При все, че вниманието ви ще бъде заето от милия жест, се опитайте да запомните коя е първата мисъл, която ви е минала през ума, щом сте зърнали букета.

Добре е да си дадете ясна сметка и какво бихте искали да направите с него. Опитайте се да обърнете внимание и на тази мисъл и да я запомните.

В случай, че искате да разберете как се е отнасял към вас бившият ви избраник, то трябва да направите нещо изключително лесно. След като получите букета с цветя, помолете някое дете наоколо да го помирише.

В случай, че детето се зарадва на цветята и се усмихне широко, това означава, че вашият бивш избраник, е бил изключително щастлив от факта, че присъствате в живота му.
Ако обаче детето извърти главата си настрани, не пожелае да обърне внимание на цветята или пък се намръщи, това говори повече от ясно, че вие не сте били особено важна част от живота на бившия си.

Другият важен детайл, на който трябва да обърнете внимание е това колко дълго ще издържат цветята във вазата. Освен това забележете и коя част от тях изсъхва първа.
Трайността на цветята показва колко дълго ще продължат отношенията ви, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.