Ивана подхвана нова диета и резултатите са видими (+рецепта)

0
867

След празниците всички забелязват, че Ивана значително се е вталила. Журналисти я потърсиха за коментар и гласовитата дама сподели своята рецепта

Ивана разказва, че прилаганите до сега диети и хранителни режими не давали резултат, защото имала здравословен проблем. Щитовидната й жлеза не функционирала правилно.

Ивана
Ивана слабее с нова диета

След като си направила тестове на хормоните, лекарите назначили лечение и сега Ивана е добре, писаха в kliuki.bg. След като приключила своята терапия, Ивана се подложи на нова диета. Новата диета, която певицата Ивана прави от скоро е лесна за прилагане, вкусна и в същото време дава чудесни резултати.

Смисълът на новата диета на Ивана е в това да се консумира само салата. Приготвената домашна салата може да се яде колкото пъти искате през деня. Т.е. във всеки момент, в който огладнеете, хапвате толкова, колкото ви е необходимо, за да се заситите.

Салата на певицата на народа е питателна. За целта се използват царевица от консерва, риба тон от консерва, пресни моркови и краставици. Вместо краставици можете да сложите прясна зелена салата, обикновено зеле или китайско зеле. Вместо моркови можете да използвате прясно червено цвекло.



Всъщност изброените по-горе продукти можете да комбинирате по различни начини, но всеки път трябва да имате царевица и риба тон. Царевицата е богата на естествени въглехидрати, които са важни като източник на енергия. Рибата тон е полезна, защото е богата на белтъци, аминокиселини, омега 3 мастни киселини и фосфор за мозъка и за костите.

Останалите зеленчуци – зеле, салата, краставици, червено цвекло зареждат организма с полезни витамини. Тяхната целулоза засища глада на организма и в същото прочиства стомаха и червата. Много болести се появяват, защото в дебелото черво са се натрупали прекалено много токсични отпадъци и микроорганизми, които причиняват гнилостни процеси.

Друга тънкост в диетата на певицата е овкусяването. Ивана слага малко зехтин и лимонов сок. Ако не можете без сол трябва да добавите наистина минимално количество обикновена сол или хималайска.

През целия ден трябва да се приема голямо количество вода и билкови отвари, но без захар и подсладители. Ако искате сладко, овкусете с малко домашен мед.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.