Миглена Ангелова си хвана ново гадже (вече живеят заедно)

0
384

ТВ водещата Миглена Ангелова не спази даденото обещание, че повече няма да се занимава с мъже. След 4 брака и 4 развода каза, че слага край на любовните истории. Да, ама не

От известно време Миглена Ангелова има връзка с по-младия от нея Кузман Πpимджaнoв. Влюбеният мъж предложил на ТВ водещата да започнат да живеят заедно.

Миглена Ангелова
Миглена Ангелова срещна нова голяма любов

Мадам „Искрено и лично“ се колебала известно време, но не прекалено дълго. Когато съобщила, че е съгласна да бъдат заедно, влюбеният й партньор страшно много се въодушевил.

За нула време намерил подходящо жилище. В момента Миглена Ангелова се вихри с пълна сила. Любовното им гнезденце ще бъде обзаведено по неин вкус. Затова двамата обикалят по магазините и ровят из нета, за да намерят подходящи мебели и аксесоари.

Кузман Πpимджaнoв е бизнесмен и е с 9 години по-млад от телевизионерката. Когато се запознали, той се зарекъл, че тази жена ще бъде негова. Но през времето на тяхната връзка нещата не вървели напълно гладко. Двамата преминали през пълната гама от емоции. В един момент решавали да живеят заедно, в следващия искали да се разделят. После се сдобрявали и започвали да мислят дори за брак. Накрая отново тръгвали към раздяла.



Миглена Ангелова
Кузман и Миглена Ангелова

В крайна сметка всичко се нарежда по план. Миглена Ангелова се престрашила и приела да живеят заедно. За момента за брак номер 5 не се говори. Възможно е Кузман да изчаква най-подходящия момент и за тази стъпка. Вероятно след като се устроят в съвместното жилище ще атакува Миглена Ангелова и с едно предложение за брак.

Както научиха от Блиц, Миглена Ангелова се е променила доста към добро. Въпреки своите няколко брака, тя не можеше лесно да се погажда с мъжете.

Кузман е образован. Освен икономика е завършил и психология. Двамата винаги имат за какво да си говорят. Любовта на водещата така я е пленила, че дори започнала да готви. Нещо, което избягвала в предишните си връзки. Изглежда предприемачът е намерил начин така да въздейства на Миглена Ангелова, че  тя да може да разгърне целия своя женски потенциал на макс.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.