МВР издирва този мъж (открадна голяма сума пари и избяга)

1
443

Ако разпознавате мъжа от снимката, уведомете МВР. Не му прави чест на тази възраст подобна постъпка. След като открадна портмоне с пари, той избяга

Действието се развива в Пловдив. Потърпевшият споделя своята драма пред камерата на БТВ.

МВР Пловдив
МВР в Пловдив издирва този човек. Той открадна портмоне с пари и лични документи, и избяга

Валентин Парпулев влиза в голям магазин за строителни материали в Пловдив, за да си купи плочки. Докато вадил монета, за да си вземе количка, неговият портфейл изпаднал на земята.

Валентин не разбрал. Когато се наредил на касата, за да плати, разбрал, че парите му ги няма. Направен е преглед на записа от охранителната камера.

Ясно се вижда как портфейлът му паднал на земята. Как възрастният мъж с бялата коса се навежда и го взема. Не го оставя на касата. Даже върнал електрическите крушки, които възнамерявал да купи.



Бързо излязъл вън и изчезнал с паркирания лек автомобил. На камерата се вижда колата, но номерът не може да бъде разчетен.

Пострадалият Валентин казва, че в неговия портфейл имало 500 евро и 600 лева. Но освен сумата пари (около 1500 лева), там са неговите лична карта, шофьорска книжка, талонът на колата му. Там са били неговата кредитна и дебитна карта.

МВР иззе записа от хипер маркета в Пловдив и го пусна в социалните мрежи. Ако някой от нашите читатели разпознава мъжа от снимката, нека да се обади в МВР.

Можете да го направите на тел. 112 или да оставите съобщение в най-близкото поделение на МВР в Пловдив. Възможно е мъжът да не живее в самия Пловдив, а в някое съседно селище.

От полицията казват, че анонимността на гражданите е гарантирана. Затова не трябва да се притеснявате да кажете, ако разполагате с информация.

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЩЕ ВЪРНЕ ПОРТМОНЕТО–НО ЩЕ КАЖЕ ЧЕ ВЪТРЕ Е ИМАЛО САМО 100 ЛЕВА

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.