Красив и дърт брокер замести Брад Пит в леглото на Анджелина Джоли! (Подробности)

0
378

Анджелина Джоли има нов мъж в живота си, а и не само там…

Неземната красавица Анджелина Джоли, която скоро ще закове цели 43 г., има нова любовна тръпка. Актрисата отскоро се среща с брокер на недвижими имоти, съобщава Entertainment Tonight.

Анджелина Джоли
Анджелина Джоли продължи напред след Брад Пит

Сайтът не дава много подробности около новия на Анджи. Той се описва от изданието само като „красив“ и „по-възрастен от нея“. Това ще рече, че е поне на 50 г. и явно е на визия поне колкото нея.

Засега връзката между актрисата и брокера не била сериозна, тъй като и двамата имали богато любовно минало зад гърба си, пълно с деца. Те просто се забавлявали заедно, докато отглеждат своите наследници.

Анджелина Джоли има цели шест такива. Първите три са осиновени, но тя ги обича като родни. Дори заради тях се скара с Брад Пит при развода.



Останалите три деца са й биологични. Това са Шайло, за която се страхува да не стане един ден джендър, и близнаците Вивиан и Кнокс.

Предполага се, че Анджи се е запознала с новия си по време на някоя нова своя покупка на недвижим имот. Малко е изненадващо, че любовникът й този път не е някой милионер, но тя си има достатъчно пари, за да търси и у мъжете си.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.