Според специалистите това са най-добрите места за криене на пари в дома ви

0
723

Можете да проявите изобретателност и да си измислите ваше тайно местенце

Предвид зачестилите кражби напоследък, специалистите разкриха кои са най-добрите места за криене на пари в дома ви.

пари
Можете да проявите изобретателност и да си измислите ваше тайно местенце

Със сигурност всеки един от вас е имал момент, в който му се е налагало да пътува и се е чудил къде да скрие солидна сума пари в дома си, преди тръгване.

Освен това едва ли някой би искал външен човек, още повече апаш, да открадне парите, които е изработил с пот на челото.
Може би първо трябва да започнем от там, че живеем в доста несигурни времена и не би било добра идея да държите големи суми пари в дома си.

Ако все пак пренебрегнете този съвет или пък ви се наложи да го направите, трябва да сте наясно с най-добрите места, на които можете да ги скриете. Местата, които ще изброим може би не ви се виждат особено сигурни, още повече, че няма гаранция, че те няма да бъдат прочетени и от крадци.Въпреки всичко се надяваме, че тези предложения ще ви дадат идея и ще ви направят по-изобретателни, ако се налага да скриете пари в дома си.
Според съвета на специалистите, най-добре би било да не ги прибирате някъде накуп, а да ги разпределите на колкото е възможно повече места.

По този начин определено ще затрудните крадците. Не е изключено и някой да ги забележи във времето, в което се опитват да задигнат нещо, което не е тяхно, отбелязва expert.bg.

Ето кои са едни от най-сигурните места, на които можете да скриете парите си:
1. Едно от тези места е под чекмеджето. За целта сложете парите в плик и ги залепете с помощта на здраво тиксо от долната страна на дъното на чекмеджето.

2. В случай, че става дума за по-малка сума или пък банкнотите са по-едри, можете да ги скриете и зад стенния часовник.

3. Бихте могли да ги скътате и в чифт стари обувки.

4. Настолната лампа също би могла да бъде вариант.

5. Ако разполагате с кутийка от витамини или лекарства, която вече не използвате, можете да скриете някой лев и там. Само внимавайте да не забравите и да не я изхвърлите заедно с парите.

6. Бихте могли да скриете парите си и под мекото покритие на дъската за гладене. Тук обаче важно условие е да не я използвате в противен случай може да увредите банкнотите и да съжалявате горчиво.

7. Джобовете на някое старо палто в гардероба също биха свършили добра работа, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.