Президент преследва гей двойките и забранява практикуване на френска любов

0
528

По нареждане на действащия президент, от 2014 г.  хомосексуалните двойки попадат под ударите на закона. Следващата рестрикция е забрана практикуването на френска любов

Йовери Кагута Мусевени е президент на Уганда.

френската любов
Президентът на Уганда осъжда и забранява френската любов

Уганда е разположена в Източна Африка. В миналото е била колония на Англия. Днес страната е част от Общността на нациите. Заедно с още 52 страни бивши колонии са под юрисдикцията на кралица Елизабет Втора.

Наскоро президентът е произнесъл реч против „неправилните практики за сексуално задоволяване“. Речта е част от неговата кампания за инкриминирането им и морализиране на обществото.

В своята реч президентът Мусевени коментира, че „човешката уста е създадена с нея да се яде, а не да се прави секс“.



Той нарича нестандартните сексуални практики развратни. И казва, че са били насаждани от чужденците.

Преди да се ангажира със забрана на френската любов, президентът забрани хомосексуализма. Според закона всеки човек, който е уличен, че има гей наклонности, ще бъде затворен за 14 години.

Доживотен затвор грози всеки, който блудства с малолетни или извърши еднополов контакт с тях. Същото се отнася и за сексуално  посегателство върху болни хора.

Президентът на Уганда не се притеснява, че ще го обвинят в полова дискриминация. Той проявява завидна смелост във времена, в които еднополовите бракове са легализирани в редица държави по света.

А по отношение на оралната любов е напълно прав. Да не забравяме световно известният актьор Майкъл Дъглъс. Преди няколко години правил орална любов на проститутка. Разболя се от рак на гърлото. Премина през целия ад на лечение, включително химиотерапия.

Освен мъките и телесните страдания, той беше унизен пред целия свят.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.