Митьо Пищова отново в центъра на събитията: Стяга тежка сватба

0
737

През последните месеци най-големият фен на къпането в „жакузи“ с горещи миски се беше изгубил от хоризонта. Но ето, че Митьо Пищова се завърна с пълна сила

През 2017 г. търновският зевзек Митьо Пищова претърпя операция на сърцето.

Митьо Пищова
Митьо Пищова ще се жени за миска, а след това иска да става кмет на Велико Търново

Много му било скучно да пази леглото. Сега се е възстановил и замисля нови щуротии.

Както сподели пред репортер на в. „Борба“, много му се живее. Вече е на 62 години. Има едно желание. Ако ще се мре, да напусне този свят като купонджия, мъжкар и сваляч, а не на легло обут в памперси.

И така, оздравелият ерген Митьо си намерил миска, за която ще се жени.На 24 май на Арбанаси прави годеж, а на Голяма Богородица (15 август) – когато е роден, вдига тежка сватба.

Митьо Пищова се похвалил, че продал наследствени ниви от неговия дядо за 100 000 лева. Скътал парите, които спечелил от лотарията миналата година.

Смята, че с това финансово състояние ще може да направи сватба, за която ще се говори в България през следващите 100 години.

Бъдещата годеница и младоженка е на 24 години. Тя е от Сандански. Баща й развива местен бизнес.

Младата жена е миска в истинския смисъл на думата, хвали се Пищовът. Тя е висока 175 см и тежи 48 кг. Двамата се срещнали на конкурс за моделки, който Митьо организира от много години.

Само 3 дни преди годежа Митьо Пищова ще проведе поредния конкурс за миски. На 21 май събитието ще се състои в град Харманли. Пищовът е поканил все отбор юнаци.  Борис Дали,  Коцето и Радо Шишарката ще пеят за всички гости. Тризначките Надежда, Вяра и Любов също ще се присъединят към шоуто.

Митьо поканил и 30 много яки миски. Както сам казва, всички „ще се разцепят“ от  забавления.

След като приключи с годежа и сватбата, Митьо Пищова е решил да става кмет на Велико Търново. Обещава, че се спретне такава предизборна кампания, с която ще отвее останалите кандидати.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.