Брутално доказателство за двойния аршин на съдиите: Вижте истината за Реал Мадрид! (ВИДЕО)

0
337

Реал Мадрид отново се измъкна „по терлици“, а съдиите пак го подкрепиха!

Снощи Реал Мадрид победи Байерн (Мюнхен) с 2:1 като гост, но спорните моменти откъм съдийство отново не липсваха. Въпреки че главният съдия не се наби на очи, една ситуация показва много истини.

Реал Мадрид
Бруталната истина за Реал Мадрид лъсна тук

Става въпрос за дузпата, която не бе свирена за влизането на Дани Карвахал в Робърт Левандовски. Испанският бранител леко побутна поляка отзад, но нарушение не бе отсъдено.

Това показва двойния аршин, който се изпълнява в мачовете на „Белия балет“. Скандалната дузпа срещу Ювентус бе дадена за същата ситуация.

Въпросът ни е – ако онова беше дузпа, както се кълнат всички фенове и играчи на Реал Мадрид, защо това сега не е?



Двойният стандарт е налице, каквото и да твърдят от УЕФА. Много отбори обаче скоро ще се надигнат, защото няма как нещата да останат така.

Фенове на други тимове вече започнаха да твърдят какви ли не конспирации. Според някои, Реал ще бъде бутан до спечелването на шест поредни Шампионски лиги, за да подобри собствения си рекорд, дошъл през 50-те години на миналия век.

Засега „белите“ имат две поредни, но са се отправили категорично към трета. Което значи, че скандалният им път скоро ще бъде преполовен.

За останалите отбори ще остане просто разочарованието, че са били подгласници на такова фиаско. Тъжно, но…

Вижте видеото, което разкрива много неща!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.