Този домашен крем ще ви избави от тъмните кръгове и бръчките около очите за броени дни

0
887

Ще останете очаровани от мощното му действие

Дамите са готови да дадат луди пари за помади, за да се избавят от тъмните кръгове и бръчките под очите.

бръчките
Ще останете очаровани от мощното му действие

Със сигурност изборът на подходящ крем, не е никак лесна задача. Факт е обаче, че от всички грижи за кожата, нощният крем остава най-важният избор. Той има изключително мощно действие и е отговорен не само за подхранването, а и за възстановяването на кожата.

Няма никакво съмнение, че има нисък и среден клас кремове за справяне с бръчките и тъмните кръгове под очите, които също са добри. За съжаление обаче не винаги можем да бъдем сигурни в съдържанието им. Именно поради тази причина най-добре би било да си ги приготвим сами. Така хем ще сме наясно какво точно съдържат, хем няма да имаме съмнение в това какво слагаме на лицето си.

Тук е моментът да научите някои истини за скъпите мазила, които помагат в борбата с бръчките и тъмните кръгове около очите. Истината е, че тяхната висока цена не се определя от съдържанието им, а основно от лъскавата опаковка, в която са поставени.
Колкото по-красив е дизайнът на бурканчето, в което е поставен, толкова повече ще ви вдъхне.



Другият фактор, който определя цената на помадите, са парабените и консервантите, съдържащи се в тях. Истината е, че няма как да си представим съществуването на козметичните продукти без тях, особено ако са доставени от другия край на света.
Всеки е наясно с факта, че те трябва да се съхранят по някакъв начин, докато се транспортират.

И не на последно място трябва да знаете, че производителят работи за печалба, а не за да ви прави подаръци. След всичко изброено по-горе, може би си давате сметка, че най-добре би било да си приготвите сами крема, с който ще се справите с бръчките и тъмните кръгове около очите.

Крем от алое вера и мляко
Тази помада има отлично действие при премахването на тъмните кръгове под очите и справянето с бръчките. Сокът от алое вера прилича на прозрачно желе и има мощен хидратиращ ефект. Най-приятното му свойство е липсата на мазно покритие. Освен това трябва да се отбележи, че не запушва порите.

Аминокиселините, които се съдържат в млякото пък, ще ви помогнат да ексфолирате мъртвите частици от кожата. С този нощен крем можете да се с правите не само с бръчките и тъмните кръгове около очите, а е подходящ дори и за клепачите.

За да си го приготвите се нуждаете от:
2 с.л. сок от алое вера
1 с.л. зехтин
2 с.л. сухо мляко

Смесете всички съставки и съхранявайте в хладилник. Не увеличавайте количеството на продуктите, тъй като в прясна форма ще извлечете много повече ползи, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.