Заличете завинаги бръчките около очите

0
251

Ще забележите резултата още след първите няколко процедури

Вероятно понякога ви се е случвало да си мечтаете да можете да изтриете бръчките около очите си завинаги.

бръчките около очите
Ще забележите резултата още след първите няколко процедури

Истината е, че това не е невъзможно. Можете наистина да заличите бръчките около очите си и то за доста дълго време. Няма съмнение, че всяка уважаваща себе си жена, се опитва да забави отражението, което времето оставя върху кожата й и по-специално върху лицето. Ние ще ви помогнем в това начинание.

За никого не е тайна, че с напредването на възрастта кожата започва да губи своята еластичност. Обикновено първите бръчки, които се появяват, са в областта на лицето и шията. Разбира се съществуват и някои странични фактори, които допринасят до голяма степен за появяването на бръчките около очите.

Вероятно сами се досещате, че става въпрос за тютюнопушенето, стресът, нездравословния начин на живот и не на последно място вредното въздействие на околната среда.
Процесът на стареене не може да се избегне, но пък наистина съществуват ефикасни домашни маски, които могат да го забавят значително във времето.



Те могат да заменят успешно процедури като лифтинг, ботокс. Освен това ще ви спестят доста финансови средства.
Несъмнено грижата за кожата, е едно от най-важните условия, за да изглеждате млада и красива, въпреки напредването на възрастта.

Някои продукти като например бялата глина, бананът, папаята и зехтина, вършат чудеса за кожата. Те не само подобряват жизнеността й, а и забавят значително процеса на стареене. Именно поради това е много добре някои от тези съставки да присъстват в домашно приготвените маски за лице.

Знаете ли обаче, че когато се нанася маска, задължително трябва да се спазват някои прости правила? Ето кои са те:
– Връзвайте косата си, за да не ви пречи при нанасянето на маската
– Не нанасяйте от нея в областта около очите, защото тази зона е изключително чувствителна
– Преди нанасянето на маската задължително почистете лицето
– Когато нанесете маската, не говорете до нейното сваляне

Една отлична маска за заличаване на бръчките около очите е маската от бяла глина. За целта смесете бяла глина и обезмаслено мляко в съотношение 2:1. Добавете и няколко капки бадемово масло и нанесете върху предварително почистено лице.

След 15 минути отмийте маската с хладка вода и забършете кожата с мека кърпа. Бялата глина е отличен продукт за заглаждане на фините бръчки. Освен това придава еластичност на кожата. Притежава и вълшебното свойство да почиства и свива разширените пори, пише ezine.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.