Хороскоп за новата седмица за зодии Овен, Телец и Близнаци

0
389

Настъпва новата седмица. Всички зодии се вълнуват пред какви предизвикателства ще ни изправят звездите. Дали ще успеем да се справим с тях?

През новата седмица темата за парите ще се превърне в основна за зодия Овен.

зодии хороскоп новата седмица
Хороскоп по зодии за новата седмица

Не вземайте пари на заем. Ако са ви необходими допълнително средства, по-добре си намерете втора или допълнителна работа.

Вашата упоритост и отдаденост ще открият добри нови перспективи за вас във вашата кариера. Може би ще получите оферта за повишение или ще ви бъде поверен отговорен проект.

Успешен период за подновяване  на отношенията с по-възрастни роднини, особено с вашите бащи.



Самотните представители на зодия Овен да  не започват  сериозна връзка. Доста вероятно е да  объркате страстта с любовта. Скоро след това ще осъзнаете своята грешка.

Представителите на зодия Телец трябва да се съсредоточите върху  придобиването на нови знания.

Особено подходящ момент за  изучаването на чужди езици.

Сега можете да се срещнете  човек, който ще окаже голямо влияние върху вас. Ще споделя с вас своя богат опит .  Ще ви помогне в професионалното ви развитие.

Ако имате различия в отношенията с любимия човек, то тази седмица те могат да се засилят. Можете да почувствате, че вместо да подкрепяте своя партньор, той постоянно осъжда вашите действия. Не губете време да се изнервяте и сърдите.  По-добре е да се съсредоточите върху положителните аспекти на вашите отношения.

В професионалните ангажименти  на зодия Близнаци могат да възникнат трудности.

Най-вероятно ще почувствате, че нямате сили да свършите цялата отговорна работа, която са ви поверили. Спешно се нуждаете от почивка, за да компенсирате енергийните си резерви.

Комуникацията с любимия човек ще ви донесе огромна радост, ако му дадете шанс да се изяви. Повярвайте на чувствата си и не се страхувайте  да бъдете откровени. Чака ви  един от най-щастливите и най-интензивни периоди.

Самотните Близнаци са изправени пред шанса да срещнат нова любов през новата седмица. Или може да я откриете в лицето на човек, когото познавате, но сте приемали само като приятел.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.