Седмичен хороскоп за периода 5-11 август – Овен и Телец

0
1414

Не пренебрегвайте съвета на астролозите

 

седмичен хороскоп
Не пренебрегвайте съвета на астролозите

Точният седмичен хороскоп ще ви разкрие какво да очаква всеки един зодиакален знак в периода 5-11 август.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп за всяка една зодия:

Овен
Родените под знака на зодия Овен е добре да са подготвени за повече недоразумения и проблеми през този период. Точният седмичен хороскоп сочи, че ще са повече от обичайното. Преобладаващата част от тях ще са свързани с любовния или семейния ви живот.
Не е изключено да се появи и проблем, свързан с документи или пък да бъдете въвлечени в интрига, свързана с личния ви живот или семейството.

Като цяло астролозите прогнозират, че все пак седмицата ви може да бъде доста прогресивна и успешна. Не се притеснявайте от появата на нови хора в живота ви, тъй като тя ще е за добро.
Не си губете времето с хора, които обожават интригите. Насладете се на хубавите неща в живота, които ще преживеете и се фокусирайте единствено върху развитието им.



Периодът ще е благоприятен за пътувания по семейни или бизнес дела. Има вероятност да се разстроите от новина, свързана с мъж. През периода ще имате изненадващо посещение от момиче или жена.

Дамите от зодията ще имат късмет в паричните си дела. Мъжете пък ще са уязвими откъм нечия злонамерена манипулация, опити за измама или въвличането им в злепоставящи ги ситуации.

Вслушайте се в съвета на звзедите

Телец
Родените под знака на Телец ще имат възможността да гостуват на приятели или пък те ще ви посетят в дома ви. Имате шанс и за срещи с нови хора. Имайте предвид, че няма гаранция, че новите ви запознанства ще имат същата стойност като старите ви приятелства.

Периодът е благоприятен за разрешаването на проблеми от различно естество, които висят на врата ви от доста време насам. Дори да се наложи да направите труден компромис, ще се освободите от тежко емоционално бреме.

Седмицата ще е благоприятна и за финансовите ви дела. Това ще ви даде възможност да разрешите някои от финансовите ви проблеми и да постигнете стабилност.
Избягвайте конфликтите с дами. Една от тях ще се амбицира да ви злепостави и ще ви отмъсти изключително подло.

Нежните представителки на зодията ще трябва да отделят повече време на близките си хора.
Мъжете пък ще се вслушат в съвета на жена или ще дадат предимство на желанията й, пише burgasnews.com.

След като сте наясно с това, което ви очаква през новата седмица, ще можете по-лесно да решите проблемите си и да си направите планове.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.