Незабавно се избавете от тези неща в дома ви

0
415

Те ви носят лош късмет

Ако не искате да бъдете застигнати от цял куп проблеми и нещастия, то незабавно трябва да се отървете от тези неща в дома ви.

дома
Те ви носят лош късмет

Може би не си давате сметка, че именно домът ви е най-важното място за вас. Видът енергия, която се натрупва в дома ви обаче, е от съществено значение не само за начина, по който се чувствате, а и по който се държите с околните.

Казано с други думи, трябва да си дадете ясна сметка, че атмосферата в дома ви зависи изцяло от вас самите. Зависи и от начина, по който се грижите за него. Изглежда човек спира да обръща внимание на малките неща с времето. Не трябва обаче да е така, тъй като те са от огромно значение.

Обръщайте нужното внимание дори на малките детайли в интериора. Те са тези, които играят важна роля в хармонизирането на енергията в дома ви.
Вещите, които ще ви разкрием в следващите редове не само, че се оказват абсолютно непотребни, а и ви носят голямо нещастие.



Може би по някаква причина са останали в някое от ъгълчетата на дома ви. След като научите, че те са виновници за голяма част от неприятностите ви обаче, със сигурност ще се избавите от тях.

Ето кои са предметите, които трябва да изхвърлите веднага на боклука:

Увехнали цветя
Едва ли за някого е тайна, че фън шуй категорично отрича мъртвите растения. Подобно на изкуствените, увехналите цветя, които пазите поради някаква причина в дома си, също ви носят лош късмет.

Кактуси
Те не само носят лош късмет, а и ще се превърнат в причина за множество раздори в жилището ви.

Стари дрехи
Макар да не се съгласите веднага с това, те са част от непотребните вещи. Ако се замислите, със сигурност ще установите, че имате доста дрехи, които не сте обличали от години. Въпреки това ги пазите и ви се свиди да ги хвърлите. Истината обаче е, че те ви вредят страшно много. Не само заемат място в гардероба ви, а и са носител на лоша енергия от минали събития и преживявания.

Счупени вещи
Не пазете нещо, което е счупено. Ако и във вашия дом има фигурка на слонче, която Будизма смята за символ на сила и късмет, но е счупена, задължително я изхвърлете. Тя не само, че няма да ви донесе късмет и щастие, а точно обратното. Когато е повредена, фигурката не бива да остава в дома ви. Това важи и за всички останали вещи.

Същото се отнася и за стари портфейли, счупени часовници, стари мебели, стари календари и др. Задължително почиствайте редовно и паяжините, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.