Бягате от тази зодия на пустинен остров!(Виж истинската причина)

0
340

От тази зодия бягате на пустинен остров

зодия
Бягайте от зодия Дева далеч, сн. Фейсбук

Тази зодия не спира да търси съвършенството във всичко. Тя живее изключително подреден живот. Бъркотията буквално ги „вади от релси”.

Ако имате позна от тази зодия е добре да не създавате бъркотия след себе си.

Те са перфекционисти във всичко. И да, това е зодия Дева.

Този знак се грижи буквално за всеки детайл от живота. Независимо дали е битов или не.



Девите са очарователни, мили и достойни личности, но трудно се сближават.

Спечелите ли обаче веднъж доверието им, получавате уважението, лоялността и ангажираността им. Отрицателната им черта е, че се месят в чуждите дела.

Но това е само привидно, защото всъщност те исках да помогнат да разрешите проблемите си.

Този знак е сред най-привлекателните, но не са наясно напълно със своя чар. Когато стане дума за любов първо се опитват да разберат дали си струва дадена връзка, преди да я започнат.

Лесно е да се влюбите в една Дева, но трудно ще я убедите дали сте правилният партньор за нея.При тях нищо не е спонтанно.

Докато връзката им не е много сериозна, не искат да поставят въпроси.

Представителките на нежния пол са тихи и резервирани към мъжете. Но те анализират и обобщават фактите и чувствата си, преди да прибегнат до нещо сериозно. Те са правилният избор за мъже, харесващи старомодни момичета.

Мъжете Дева са студени отвън, но много добродушни. Те искат търпелива партньорка, която да живее предвидим живот и желание да изчаках момента.

Те не са много романтични ,но пък са честни, отдадени и лоялни към партньора си. те са идеални за жени, които искат здрава връзка с верен мъж до себе си.

Преди да направят избора си Девите хубаво „премерват” нещата. Те решават проблемите, като оглеждат всички елементи в конкретната ситуация и след това ги сглобяват.

Рационалното им мислене често разочарова мнозина.

В дома си гледат най-вече да е чисто. В кариерата девата е отлични работници, много трудолюбиви и дават всичко от себе си, за да разширят знанията и усъвършенстват уменията си.

Девите най-много си пасват със: Скорпион, Козирог, Телец, Рак.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.