Месечен хороскоп за юни 2018 – Козирог, Водолей, Риби

0
539

Периодът е изключително подходящ за смяна на работното място или пък жилището

Точният месечен хороскоп ще разкрие какви изненади очакват всеки един от зодиакалните знаци през новия период.

месечен хороскоп
Периодът е изключително подходящ за смяна на работното място или пък жилището

Ето какво вещаят звездите за всяка една зодия:

Козирог
Точният месечен хороскоп вещае, че за вас дните до края на юни, ще са изключително успешни. В работен план нещата ще ви се получават със завидна лекота. Усилията ви няма да останат незабелязани. Нещо повече – по този начин ще успеете да влезете в полезрението на важни хора. Именно те ще са тези, които ще ви дадат съвет или дори ще ви подкрепят.

Във финансово отношение ще сте доста стабилни през месец юни. Звездите вещаят, че ще успявате да припечелвате добре и през този период. В любовен план пък се задават интересни срещи с хора. Не става въпрос за случайни хора, а за такива, които ви вълнуват от доста време. Ще сте доста комуникативни през настоящия период. Освен това вниманието на противоположния пол към вас ще се засили чувствително.



Водолей
На хоризонта се задават спорове с роднини или ангажименти покрай родителите или пък човек от близкото ви обкръжение. Не е изключено те да са с братя, сестри, родители, роднини, дори и съседи.

Периодът е изключително подходящ за смяна на работното място или пък жилището. Добре е да се възползвате от момента и да си купите кола или пък нов телефон.

В любовен план според точния месечен хороскоп, се очертава голям късмет. Ако сте обвързани, то трябва да знаете, че ще имате възможността да изживеете невероятни мигове с партньора си. В случай, че все още сте свободни, то е много голяма вероятността да се влюбите до края на периода.

На работното ви място се задава доста тежък сблъсък с човек от висшестоящ пост. Много е важно да се опитате да излезете от конфликта по възможно най-дипломатичния начин.

Риби
За вас Риби имаме невероятна новина. През настоящия период или ще успеете да си припечелите допълнителни доходи или да забогатеете доста стабилно. Разбира се всичко зависи от вашите усилия.

В работен план се очертава напредък и изкачване в посока нагоре по професионалната стълбица.
Планирайте правилно времето си, тъй като не е изключено автомобилът да ви създаде проблеми. Това означава, че би било добре да тръгвате малко по-рано от обичайно към работното си място, за да не закъснеете.

Задават се и подобрения в дома ви. Ако отдавна обмисляте идеята да си вземете домашен любимец, то трябва да знаете, че точно сега е моментът, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.