Какъв е мъжът, от който се нуждаете според вашата зодия?

0
343

Вслушате се в тези съвети и няма да сгрешите

При избора на партньор, с когото да споделите живота си, би било добре да се съобразите с вашата зодия.

зодията
Вслушате се в тези съвети и няма да сгрешите

Специалистите по астрология твърдят, че този фактор не е за пренебрегване. Вашата зодия до голяма степен предопределя живота ви. От нея зависят неща, за които дори не предполагате.

Ето от какъв мъж имате нужда според вашата зодия:

Стрелец
Нуждаете се от мъж, който знае как да ви накара да се чувствате обичана и приета с всичките ви недостатъци. Той трябва да умее да споделя и малките неща с вас – сутрешното кафе, разходка по плажа или в парка и други такива дребни на пръв поглед неща, които обаче са от огромно значение. Мъжът до вас не трябва да губи чувството си за хумор и за миг. Той трябва да умее да се усмихва дори и в най-трудните моменти и да ви дава кураж.



Козирог
Мъжът до вас, трябва да умее да внася уют в живота ви. В същото време не трябва да се стреми да промени начина ви на виждане или амбициите ви. Ако допусне тази грешка, ще ви накара да се почувствате ощетени, което със сигурност няма да ви се понрави. Той трябва да ви е и приятел освен всичко останало. Трябва да е наясно как да ви разсее и да ви накара да се усмихнете след дългия и изморителен работен ден. Именно той ще ви напомня за важността на търпението и себелюбието, като в същото време не омаловажава важността на кариерата и мечтите ви.

Водолей
Нуждаете се от мъж, който да ви накара да се почувствате напълно уязвима и същевременно в пълна безопасност, щом е до вас. Той трябва да ви бъде преди всичко най-добър приятел. По този начин ще можете да разкриете изцяло душата си пред него. Мъжът, който ще застане до вас никога не трябва да допуска грешката да ви принуждава да се променяте заради него. Той трябва да иска от вас само да му отстъпите място в сърцето си.

Риби
Мъжът до вас трябва да умее да ви кара да усещате вълнението от живота и всички възможности, които се откриват пред вас. Добре е да се превърне в най-добрия ви приятел, който иска да разгадае вашия начин на мислене и същевременно да е в готовност да изрази своя. Той никога не трябва да налага идеите си, но в същото време трябва да умее да ви изслушва внимателно и да ви бъде подкрепа, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.