Кичка Бодурова шокира цяла България: Певицата е забравила откъде идва!

0
290

Кичка Бодурова стана за голям резил в ефир!

Голям срам за Кичка Бодурова! Известната естрадна певица се оказа в конфузна ситуация, след като се разбра, че вече не говори много добре български език.

Кичка Бодурова
Кичка Бодурова стана прекалено американка

По време на гостуването си в „На кафе“ Кичето използва на няколко пъти изрази на английски език, вместо на родния си. Това направи неприятно впечатление.

Например, когато поиска да каже „почивен ден“, тя първо използва „day off“, с което несъмнено е подразнила зрителите. Дъщеря й Кристи пък почти не говореше български и всичко й беше развалено.

Както е известно, момичето е израснало в САЩ, където майка й замина след 1990 г. Въпреки че девойката се е връщала тук през летата, така и не се е научила да говори много добре майчиния си език.



По време на „ВИП Брадър“ Кичка сподели, че с детето й са се отнасяли много зле в България, когато е идвало тук на почивка. Тъй като Кристи като малка е била по-закръглена, й се подигравали за теглото.

Днес звездната щерка изглежда перфектно. Няма и помен от това, което е била някога. Даже е прекалено всичко, тъй като има доста разголени снимки.

Кичка е много разочарована от българите и затова не дава на дъщеря си да контактува много с българи. Девойката изглежда твърде разкрепостена, но всъщност не е такава. Има едно и също гадже от 16-годишна и то й е първото в живота.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.