Какъв е мъжът до вас според любимата му напитка?

0
594

Обърнете сериозно внимание на този момент

Лесно можете да научите какъв е мъжът до вас, знаейки любимата му напитка.

напитка
Обърнете сериозно внимание на този момент

Факт е, че любимата напитка на всеки би могла да издаде доста неща за характера. Същото правило важи за любимата храна, дрехи или пък десерт.

Ето какъв е мъжът до вас според любимата му напитка:

Бира
Ако всеки път, когато се прибере у дома или влезе в заведение, бърза да поръча бира, то това издава, че е традиционалист. Той определено не обича новостите във всяко едно отношение. Единственото, което иска е да получи нещо, което вече му е добре познато и му харесва. Обикновено мъжът, който залага на бирата иска да се отпусне и да се чувства удобно.
Ако вие сте от дамите с авантюристична натура, то този тип мъже определено не са за вас. Най-добре е да си потърсите нов партньор.



Водка
На този мъж определено му липсват студентските години и му е много трудно да се раздели с тях, макар да е минало доста време оттогава. Не е изключено в апартамента си да има маса за пинг-понг, заради която приятелите му непрекъснато му ходят на гости.

Водка с червена боровинка или сода
При все, че мнозина определят тази напитка като женска, то това е само глупав предразсъдък. Човекът, залагащ на това питие е предразположен към нови чувства и открития. Не бързайте да го съдите само заради предразсъдъците, които властват за тази напитка.

Мартини
Мъжете, предпочитащи тази напитка предприемат доста големи и сериозни стъпки в живота си. Те не само знаят какво искат, а го искат на момента. Това ги прави изключително сериозни. Лошото е, че третират и дамите по същия начин.

Вино
Със сигурност може да се каже, че виното е доста сложна напитка и определено се консумира от мъже със стил. Изключително погрешно е схващането, че то е дамска напитка.

Бърбън или чисто уиски
Чистите напитки се предпочитат от авантюристичните натури. Ако мъжът поръчва питие от определена марка, то той определено знае какво прави и какво иска.

Чиста текила
Също като мъжете предпочитащи уиски, той знае какво прави и иска. Със сигурност ще се наслаждава на чистата текила, докато отпива от нея.

Маргарита
Целта му е да повдигне настроението си и да се забавлява. Може би той е от типа мъже, които винаги са готови за забавление и са в настроение за това.

Шотове
Бъдете особено внимателни с тези мъже. Обикновено те излизат само, за да се напият до безпаметност и не се интересуват от нищо. Едва ли искате връзка с такъв човек, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.