Нов индийски хороскоп разкрива съдбата ви (I част)

0
431

Тази зодия е с много уязвима душевност

Този индийски хороскоп е толкова точен, че ще ви скрие шапката.

индийски хороскоп
Тази зодия е с много уязвима душевност

За да научите коя е вашата зодия според точния индийски хороскоп е нужно само да откриете своята рождена дата в посочените интервали.

Ето какво вещае за вас новият индийски хороскоп:

11-23 януари – Мангуста
Представителите на тази зодия са склонни да идеализират не само собствения си живот, а и този на познатите си. Тези хора се доверяват изключително трудно. Те са изключително очарователни личности и са много любящи. За тях е от огромна важност да успеят да се реализират добре в мечтаната от тях сфера. На работното си място са съсредоточени основно върху целта и поради тази причина често пъти препятствията остават незабелязани за тях.



24 януари – 5 февруари – Маймуна
Макар на пръв поглед тези хора да изглеждат много студени и безразлични, то тяхната същност е коренно различна. В действителност те са с много уязвима душевност. В нередки случаи те имат грандиозни планове, които успяват да осъществят. В духовността се крие тяхната същност. Полагат невероятно старание да стават все по-добри не само на работното си място, а и в живота. Хората от близкото обкръжение, които ги познават в дълбочина, са възхитени от невероятното им чувство за хумор.

6-18 февруари – Лъвица
Хората, появили се на бял свят под този зодиакален знак, са много красноречиви и харизматични. Притежават завидни лидерски качества, но биха могли да разкрият това си умение само при нужда. Винаги са готови да помогнат, дори и на непознат човек, помолил ги за помощ. Обикновено животът им е посветен на благотворителност или поне си мечтаят за това. Лошото е това, че често пъти се обиждат за изключително дребни неща. В този ред на мисли би било добре да поработят върху този си недостатък, тъй като той често пъти се оказва сериозна пречка в живота им.

19 февруари – 3 март – Кон
Ако не ги познавате в дълбочина определено ще си помислите, че са твърде спокойни и консервативни. Действителността обаче е много по-различна от това, което виждате на повърхността. В тяхната душа бушуват много страсти. Освен това са твърде неуверени в личните си качества и способности.

Нуждаят се от постоянна подкрепа и не могат да живеят в самота. Тяхната основна цел в живота е да се влюбят. Разбира се не се отказват от любовта, докато не намерят правилният човек – онзи за когото винаги са мечтали и когото чувстват като другата част от едно цяло. Понякога без да се усетят се адаптират към партньора си и дори приемат някои от недостатъците му, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.