Любовен хороскоп за юли 2018 – Козирог, Водолей, Риби

0
343

За някои от вас месецът ще донесе доста изненади

Юлският любовен хороскоп ще ви разкрие какви емоции ви очакват, както и дали въздухът около вас ще ухае на романтика.

любовен хороскоп
За някои от вас месецът ще донесе доста изненади

Той ще ви подскаже и дали се задава нова връзка на хоризонта или пък ще успеете да хармонизирате дългогодишните си отношения с партньора.

Ето какво вещае юлският любовен хороскоп за всеки един от представителите на зодиака:

Козирог
Вашата задача през този месец ще е да постигнете нови висини на взаимното разбирателство с партньора ви. По този начин ще можете да се радвате на отношения, които ще придобият нова стойност и дълбочина. Не бързайте да се отказвате, преди да сте опитали. Със сигурност няма да съжалявате за резултатите, които ще получите. Не само ще се убедите, че си е струвало, а и ще съжалите, че не сте го направили по-рано.



Юлският любовен хороскоп съветва онези представители на зодията, които все още са самотни да не разчитат на съдбата, а да се вземат в ръце. Ако проявите по-голяма активност, със сигурност ще направите любовния си живот много по-вълнуващ.

Водолей
За някои от вас месецът ще донесе доста изненади. Според юлския любовен хороскоп, не е изключено част от представителите на зодията да получат предложение за брак. В случай, че ви предстои тепърва да се впуснете в романтична връзка, то бъдете особено внимателни за човека до вас.

Обвързаните Водолеи е добре да направят всичко възможно, за да си осигурят релакс. За никого не е тайна, че вашият начин да си отпочинете е като пътувате. Направете го и се разнообразете, за да си отдъхнете добре.
Приятната атмосфера, която ще се създаде ще ви помогне да изгладите голяма част от разногласията с партньора ви.

Риби
Истинското щастие за вас ще настъпи през втората половина на месец юли. Тогава наистина ще се почувствате щастливи до партньора си.
Астролозите съветват онези Риби, които все още са самотни, да не бързат да се впускат в нова връзка. Със сигурност този месец не е най-подходящият период за целта.

Ако не се вслушате в този съвет има голяма вероятност да останете много разочаровани. По всяка вероятност това ще се дължи на факта, че ще научите изненадващо, че отсрещната страна не приема на сериозно отношенията ви. За него/нея те са по-скоро за забавление и нищо друго. Вместо да се отчайвате, по-добре сложете веднага край на тази връзка. И не забравяйте, че когато затворите една врата, съдбата ще ви отвори други две, пише az-jenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.