Женски хороскоп за септември (I част)

0
571

Пазете се от настинки, които могат да ви отворят сериозни проблеми със здравето

Както вече стана ясно от заглавието, този хороскоп е насочен само и единствено към представителките на нежния пол.

хороскоп
Пазете се от настинки, които могат да ви отворят сериозни проблеми със здравето

Септемврийският женски хороскоп ще ви даде съвет какво трябва да правите и какво да не правите през дните до края на месеца.

Ето какви са препоръките на звездите за представителките на всяка една зодия:

Овен
Съветът на звездите към вас е да не показвате емоциите си. На работното си място е добре да сте нащрек. Не подценявайте колегите ви, за които знаете, че не са добронамерени и стойте далеч от клюките. По отношение на бизнес срещите ви и предстоящите преговори, месецът се очертава като доста динамичен. Не забравяйте, че резултатите зависят до голяма степен от инициативата ви.



Пазете се от настинки, които могат да ви отворят сериозни проблеми със здравето. Ако търсите нова работа, периодът е много благоприятен за откриването на такава. Не сключвайте сделки на 25 септември (пълнолуние). Ако пренебрегнете този съвет, рискувате да претърпите сериозни загуби.

Телец
Обстановката на работното ви място ще е толкова динамична, че със сигурност няма да ви остане време да се отегчите. Включете се в различни проекти и покажете лидерските си качества. Обърнете сериозно внимание на финансовото ви състояние. Това предупреждение се отнася най-вече за онези, които са направили доста сериозни харчове наскоро.

Имайте предвид, че през голяма част от дните, ще сте обхванати от апатия и лошо настроение. За съжаление контролът над тези състояния е извън възможностите ви. Погрижете се не само за физическото, а и за емоционалното ви здраве.

Близнаци
Септемврийският хороскоп за дамите, родено под знака на тази зодия вещае, че ви очакват приятни изненади, които ще допринесат за емоционалния ви баланс.
На работното ви място всичко ще върви по план и ще се чувствате комфортно. През този месец не очаквайте повишение. Много е важно обаче да не се отчайвате, тъй като този застой е само временен. В никакъв случай не трябва да се обезсърчавате.

Нужно ви е търпение, така че се постарайте. Опитайте се да следвате препоръките на звездите и няма да сгрешите. Невероятната енергичност, която притежавате, ще ви помогне да разгърнете интересите си. Сега е подходящият момент да се опитате да реализирате част от идеите си. Наблегнете основно на тези, в които сте сигурни. Онези от тях, за които все още имате известни колебания, оставете за по-късен етап. Само по този начин ще успеете да отбележите някакъв прогрес, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.