19 години по-късно: Ето как живее убиецът на фолк легендата Румяна!

0
914

Румяна си отиде, но мъжът, виновен за нейната гибел, продължи спокойно живота си!

От 30 юли 1999 г. Румяна вече не е сред живите. Поп-фолк легендата си отиде след зверска катастрофа, причинена от последното й гадже Любен Васков.

Румяна
Убиецът на Румяна си живее спокойно живота 19 години по-късно

Днес Любо по нищо не показва, че има някакви угризения на съвестта. Той е щастливо женен, като бракът му става факт едва няколко години след инцидента.

Музикантът продължава и с участията си. Вече не е толкова известен, но все още е търсен от заведенията с жива музика.

През 90-те години Любен имаше звездна кариера. Той беше нашумял в поп-фолк средите и записваше хит след хит, включително и с Румяна.



Музикантът така и не поиска прошка от децата на покойната певица. Те също бяха в колата във фаталния ден, като животите им едва бяха спасени.

Мариана и Илиян днес признават, че биха дали прошката си на Любо, ако той обаче им я поиска. Дали от срам или нещо друго, това и досега не се е случило.

Румяна може да не е вече между нас, но активно става баба. И двете и деца вече са родители и със сигурност певицата би била горда с тях.

Вината на Васков бе установена на 100%, тъй като е шофирал с прекомерна скорост, пише в. „Уикенд“. Дали съвестта го гризе и до днес, остава загадка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.