Фън шуй съвети за зоната на любовта

0
318

Ако ги спазите всичко помежду ви ще върви като по мед и масло

В следващите редове ще ви разкрием останалите фън шуй съвети за зоната на любовта.

фън шуй
Ако ги спазите всичко помежду ви ще върви като по мед и масло

Както вече споменахме от особено значение за тази зона от дома, са предметите, които са по двойки. Няма да сгрешите, ако поставите малки статуетки, олицетворяващи любовта. Най-добре е това да бъдат фигурки на момиченце и момченце, два гълъба или пък два лебеда. Един от най-известните символи на щастието и хармонията в семейството, са пеперудите.

Фън шуй позволява в тази зона на дома ви за поставите и свещи. Най-добре би било те да са в бял или червен цвят. Тези цветове са олицетворение на мъжа и жената. Ако личният ви живот не върви както трябва, то е добре от време навреме да палите тези свещи. Така ще изчистите енергията си, а стихията Огън ще направи връзката ви страстна.

Освен това според фън шуй, зоната на любовта може да бъде украсена и с различни видове камъни, които обаче задължително трябва да са красиви. По този начин ще засилите влиянието на стихията Земя.



Би било добре, ако се постараете на това място да няма предмети от изкуствени материали. В случай, че допуснете тази грешка, трябва да знаете, че това ще доведе до лъжи в съвместния ви живот и дори не е изключено да ви тласне към изневяра.

Много е важно в тази зона да няма нищо счупено. Всяка една пукнатинка или драскотина, ще се отразят пагубно на отношенията в семейството.
Учението фън шуй посочва категорично, че колкото по-здрави са предметите в зоната на любовта, толкова по-силна ще е връзката ви.

По същата тази причина на това място нямат никаква работа чужди вещи. Имайте предвид, че те запазват енергията на старите собственици. В този ред на мисли в зоната на любовта нямат място и предметите с антикварна стойност. Наличието на „чужда“ енергия в тях ще привлече непознати хора в живота ви и това може да доведе до изневяра.

Място в тази зона могат да намерят снимки на ваши много близки хора. Трябва обаче много да внимавате измежду тях да няма разделени. В случай, че все още сте без партньор, заложете на снимки на влюбени двойки, както и различни фигурки под формата на сърце. По този начин ще повикате любовта да влезе в живота ви.

Обърнете внимание и на рамките за фотосите. Те задължително трябва да са тънки и най-вече изящни. Ако заложите на тежките предмети, трябва да сте наясно с факта, че те ще превърнат и отношенията помежду ви в доста тежки, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.