Месечен хороскоп за август 2018 – Лъв и Дева

0
339

За голямо съжаление далеч не може да се каже, че месец август ще бъде положителен за вас

Августовският месечен хороскоп препоръчва за мнозина от представителите на зодиака да не се страхуват да изразят мнението си.

месечен хороскоп
За голямо съжаление далеч не може да се каже, че месец август ще бъде положителен за вас

Новопридобитото самочувствие може да бъде използвано щедро не само в личния живот. Важното е да се престрашите да поемете инициативата, това несъмнено ще бъде оценено подобаващо.

Ето какво още разкрива августовският месечен хороскоп за всяка една от зодиите:

Лъв
За голямо съжаление далеч не може да се каже, че месец август ще бъде положителен за вас, дори точно обратното. Външно влияние ще окаже пагубно въздействие върху темпото на работа на представителите на огнения знак. Ще ви се наложи да наваксвате много неща. Забравете за почивката, ако сте планували такава през август. Вместо това ще ви се наложи да поправяте стари грешки и да наваксвате работата, която не сте успели да свършите навреме.



Августовският месечен хороскоп за вас сочи, че дните ще протекат под знака на високо темпо на работа. Това неизбежно е свързано с натрупването на умора. Много е важно все пак да успявате да си осигурите и малко почивка. Така например би било добре да си осигурите един отпускащ масаж в края на работния ден. Или пък спортувайте. Важното е да правите нещо, което ще ви помогне да изпуснете малко пара.

Крайно време е да се научите да отделяте служебните ви задължения от личния ви живот. Така ще си осигурите по-голямо спокойствие. Опитайте нещо ново, странно и екзотично. Предстоят ви преживявания, за които ще говорите дълго време. Освен това ще бъдете в центъра на вниманието.

Дева
Августовският месечен хороскоп сочи, че за представителите на зодия Дева дните ще се въртят предимно около кариерата им. Дори и мислите ви да тръгнат в друга посока, то те отново ще са свързани с работа. За вас е от особена важност да успеете да се концентрирате върху това, което правите. Внимавайте да не допуснете дребна грешка поради невнимание, тъй като може да ви създаде сериозни проблеми. Не пренебрегвайте желанията на сърцето си.

По всичко личи, че работата ви вече не ви носи такова удовлетворение, както в началото. Задачи, които преди са ви били приятни да вършите, сега ви изглеждат твърде скучни и обикновени. Въпреки това ще е нужно да се съсредоточите върху тях, тъй като на този етап хороскопът не предвижда смяна на работното място.

Важното е да сте търпеливи, защото и това време ще дойде, но няма да е до края на август. Опитайте се да отделяте повече време на неща, които ви харесват. Когато нещата започнат да стават трудни, ще се окаже, че се справяте много по-добре от колегите ви, а това няма да остане незабелязано от вашите шефове, пише khoroskop.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.