Дейвид Бекъм трогна всички: Щерка му е на седмото небе!

0
250

Дейвид Бекъм се оказа много любвеобилен баща!

Един татко е готов на всичко за децата си. Това нагледно демонстрира пред света Дейвид Бекъм, който заради дъщеря си влезе в ролята на фризьор.

Дейвид Бекъм
Дейвид Бекъм разкрасява щерка си

Това е неприсъща за мъж професия, но бившият футболист не се притеснява от този факт. Той е убеден в своята мъжественост и това няма да се промени, ако направи прическа на щерка си.

Малката Харпър Севън е на седмото небе с баща си и това си личи от снимката, която той е споделил в Инстаграм. За отрицателно време тя е събрала много харесвания и коментари.

Дейвид Бекъм има четири деца от съпругата си Виктория. Въпреки че през годините й изневери многократно, успя да запази семейството си цяло.



Бекс може да е всякакъв, но за него е известно, че е много добър баща. Поставя децата си над всичко и затова се счита за стойностен човек, макар и голям женкар.

„Дейв е страхотен човек, винаги ни е казвал, че най-важното в живота е да бъдеш истински с хората. Той го прави постоянно и затова е обичан от всички.“ – споделя бившият му съотборник в „Манчестър Юнайтед“ Райън Гигс.

Бекъм има жилища и в Англия, и в Испания, където играеше като футболист, но от известно време със семейството му са се устройли в САЩ, където завърши кариерата му.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.