Бившата на Кличко го довърши: Боксовата звезда е в шок и ужас!

0
431

Владимир Кличко не е познавал добре Хейдън Пенетиър!

Красивата актриса Хейдън Пенетиър не си губи времето. След като би шута на Владимир Кличко, въпреки че има дете от него, вече спи с друг мъж.

Кличко и Хейдън
Хейдън смени Кличко с млад актьор

Неговото име е Брайън Хикерсен, който е неин стар познат и отскоро близък приятел. Той е бил до нея по време на раздялата й с бившия боксьор.

„Даде й подкрепата, от която имаше нужда. Станаха много близки, но сега между тях става нещо красиво.“ – споделя източник, близък до американската актриса.

Хейдън роди от Кличко само преди 2 години, но очевидно след раждането нещата между тях са се усложнили. Говори се, че отказването му от спорта е изкарало от равновесие актрисата, която по принцип била много лакома за пари.



Факт е, че украинецът си докарваше милиони само с един мач на година. След като слезе от ринга, такива пари вече няма как да изкарва.

Друга причина, за която се спекулира, че ги е разделила, е липсата на брак. Влад така и не направи предложение на блондинката, а се знае, че всяка жена жадува да се види като булка.

Може би голямата възрастова разлика между актрисата и боксьора също е повлияла за краха помежду им. Сега поне го няма този проблем, защото Брайън е на годините на Хейдън (28) и тепърва пробива в киното.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.