Няколко златни правила за поставяне на рол-он, за да не остават петна

0
545

Спазвайки тези няколко тънкости, ще избегнете неприятните петна

Едва ли има дама, която в разгара на летния сезон да не използва рол-он или пък спрей, за да се предпази от изпотяването.

рол-он
Спазвайки тези няколко тънкости, ще избегнете неприятните петна

Със сигурност не е никак приятно да се изпотите. Заради летните жеги обаче това може да се случи веднага след като сте излезли от банята. В такива случаи на помощ идва добре познатият ви рол-он или пък спрей против изпотяване.

Разбира се тези два продукта имат своите недостатъци и един от тях е, че може да ви ликьоса дрехата. Това също е доста неприятно.

В следващите редове ще ви разкрием няколко полезни съвета за правилното приложение на рол-он-а. По този начин ще се избавите от неприятните петна, които остават по дрехите ви. Специалистите посочват, че е много важно да нанасяте вашия рол-он против изпотяване само на един слой. В противен случай ще се получи точно този неприятен ефект с петната върху дрехите ви. Не минавайте с него по няколко пъти, ако искате да си спестите тази неприятност.



Другото много важно условие, което трябва да спазите, е да го нанесете известно време, преди да облечете дрехата си. По този начин ще му оставите възможността да изсъхне и ще избегнете полепването му по дрехите и оставянето на неприятни петна след това.
Освен това така продуктът ще подейства точно както трябва – той ще остане под мишниците ви, а не по дрехата.

В случай, че вече са се появили неприятни жълти петна по дрехите ви, не се отчайвайте. Има начин да се избавите бързо и лесно дори и от тях. Това, което трябва да направите, е да натъркате засегнатото място с малко лимонов сок, разреден с вода. Оставете го да подейства за известно време като му дадете поне 20-тина минути.

След това изплакнете дрехата и я изперете по обичайния начин. Ще се изненадате колко лесно е изчезнало жълтото петно, останало от обилното ви изпотяване в летните жеги.

Вероятно сте наясно с факта, че изпотяването е начин на организма да се охлади. Именно поради тази причина се изпотяваме толкова обилно в летните горещини. Освен това е нужно да приемате достатъчно количество вода. Забележете, не става въпрос просто за течности, а за вода. Тя е най-доброто средство за хидратация на организма.

В противен случай рискувате да се обезводните (дехидратирате). В случай, че изпуснете контрола над този процес и се стигне до усложняване на ситуацията, не е изключено да се озовете дори и в болницата, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.