Черната лимонада е новият здравословен хит

0
544

Тя наистина ще свърши чудеса за здравето ви

Светът е на път да лудне по новият здравословен хит, наречен черна лимонада.

лимонада
Тя наистина ще свърши чудеса за здравето ви

Тази напитка не само, че е здравословна, а и е изградена от изцяло естествени съставки, които ще ви помогнат да се избавите от отровите в тялото.
Нарича се черна лимонада, тъй като основната й съставка, е активният въглен, който както знаете, е с черен цвят.

Имайки предвид колко токсична е заобикалящата ни среда, тази черна лимонада ще ви е от огромна полза. Тъй като организмът не успява да изхвърли някои токсини, той се нуждае от помощ, за да ги избута навън.

Черната лимонада е отлично средство за изхвърляне на токсините от организма.
Освен това да не пропускаме и факта, че благодарение на активния въглен можете да избелите зъбите си с няколко тона, без да ходите на зъболекар.



Всъщност черният въглен не е жарта от изгорено обикновено дърво. Той се прави от специално подбрани черупки на кокосови орехи, торф и костилки от маслини. При горенето се изхвърлят всички вредни остатъчни продукти и това, което остава е чист въглерод и някои полезни хранителни вещества.

Активният въглен е перфектното очистително средство, тъй като абсорбира токсините. Той няма вкус и мирис, но е зърнен и поради тази причина оставате с усещането, че сте яли пясък. Използва се от стотици години за прочистване на стомаха, особено ако сте яли развалена храна. Освен това той е изключително ефикасно средство срещу по-голямата част от отравянията. Използва се и за пречистване на вода и като антидот.

Активният въглен прочиства и външно, тъй като има ексфолиращо действие върху кожата. Именно поради тази причина често пъти намира приложение и в козметиката. Много е ефикасен при диария, както и за диализа на кръвта, тъй като филтрира пикочната киселина.

Не бива обаче да приемате активен въглен на своя глава, ако приемате някакво друго лекарство (каквото и да е то), тъй като ще абсорбира и него. Не е препоръчителен за прием от бременни жени и кърмачки. Освен това, ако прекалите с приема му, можете да си докарате и запек.

Ето и рецептата, по която да си приготвите хитовата черна лимонада:

4 ч.ч. трапезна вода
½ ч.ч. прясно изцеден лимонов сок
1 ч.л. активен въглен
¼ ч.ч. кленов сироп
Щипка хималайска сол
Можете да добавите и лед по желание

Разбъркайте всички съставки и приберете черната лимонада в хладилника. Там тя може да издържи пет дни. Разбърквайте преди пиене, тъй като въгленът се утаява. Приемайте по 1 ч.ч. дневно, сутрин на гладно. Освен това два пъти през деня я пийте 1 час преди хранене. Вечер пийте напитката преди лягане. Общо се приема по четири пъти дневно, пише poleznite.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.