Направете този лесен тест и ще се изумите какво ще разкрие той за вас!

0
98

Този елементарен на пръв поглед тест ще ви разкрие тайни за вашия характер и личен живот. Възползвайте се!

Един елементарен тест ще разкрие какви сте вие като личности и характери според това, коя от двете ви ръце е водеща. Това лесто може да бъде установено, ако спазвате тези лесни стъпки и запишете нужните отговори на лист. След това, на база на тези отговори вие ще можете да откриете черти, за които дори и не сте подозирали, че притежавате. Пробвайте! Наистина е изключително интересно.

test
Лесен тест разкрива вашия характер

Първото, което трябва да направите, е да да кръстосате пръстите на двете си ръце. Направете го бързо, без да се замисляте как точно се получава. След като сте преплели пръстите си, вижте палецът на коя от двете ви ръце е най-отгоре. Ако палецът на лявата ви ръка е отгоре, то на листчето до вас запишете цифрата 1. В обратния случай, ако палецът на дясната ви ръка е отгоре, то напишете 2.

Второто лесно упражнение е да си представите, че се подготвяте да стреляте и за целта е необходимо да затворите едното си око. Ако затвореното ви око е лявото, до предходната цифра напишете 1, а ако е дясното – запишете 2.

След това трябва да кръстосате ръце отпред, пред гърдите си. Направете го импулсивно и чак тогава обърнете внимание коя от двете ви ръце е отгоре. Отново, до първите две цифри от предходните упражнения, запишете 1, ако лявата ви ръка е отгоре, или 2 – ако е дясната.Последният етап от теста е да изръкопляскате. И отново обърнете внимание коя ръка е отгоре. Вече знаете какво трябва да запишете – ако е лява – 1, а ако е дясна 2.

И така, вече имаме едно четирицифрено число. Именно то ще бъде нашият ключ към разгадаването на нашия характер според този лесен и изключително любопитен тест.

test
Вижте сами какво означава ключът, получен от този елементарен тест. Кликнете върху снимката и тя ще се уголеми

Вие сами можете да прочетете значението на конфигурацията от четирите цифри и така ще разтълкувате силните и слабите си черти.

Приятно забавление!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.