Христина Котларска обяснява как бързо да сбъднете своите желания и мечти

0
1133

Христина Котларска покани за свой гост биоенерготерапевтът Неда Терзиева в предаването „Без формат“ на ТВ Хасково. Те  дават съвети за бързо сбъдване  на личните желания и мечти

Христина Котларска

Неда Терзиева гостува отново в предаването на ТВ Хасково.

Всеки човек има желания и мечти. Най-често те се появяват, когато в живота му от самосебе си не се случват и не се подреждат онези неща, които той иска. Тогава трябва да положи усилия и да направи така, че желанията и мечтите му наистина да се сбъднат.

Законът за привличането е изключително важен. С негова помощ вие привличате всички материални и нематериални придобивки, които желаете или от които наистина имате нужда.

Не винаги Законът за привличането действа. Има три причини, които осуетяват  неговото действие. Това е моментното ментално състояние на човека, неправилната формулировката на желанието и липсата на действие.



Подсъзнанието е друга причина Законът за привличането да отказва да действа. Например, човек си дава сметка, че иска любов, средства, по-добри материални придобивки, подкрепа от семейството. Но в неговото подсъзнание е закодирано посланието, че не ги заслужава. Колкото и да се опитва, човекът няма да постигне успех, докато не накара подсъзнанието си да промени това закодирано правило.

Крайните резултати идват, когато нашите мечти и желания се превърнат в наши цели и намерения. Става, когато бъдат поставени срокове. Ако човек си казва, че иска жилище, това е само мечта. Но ако си каже, че до 2021 г. трябва да има жилище, това вече се превръща в цел. Изпълнението на целите става чрез разума. Когато му бъдат поставени задачи, той започва да работи върху тях.

Визуализацията е изключително полезна. Всеки човек визуализира, но много хора не разбират процеса и смятат, че не могат.

Визуализацията подпомага процеса на реализация да се осъществи по-бързо. Но човек не трябва да визуализира, когато е под стрес и в период на мъка. Тогава няма да постигне желания резултат.

Още изключително интересни и полезни съвети ще научите от въпросите на Христина Котларска и от отговорите на Неда Терзиева.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.